Vacature: Ben jij de Commercieel Medewerker M/V die wij zoeken? Bekijk dan onze vacature!

Ontdek onze oplossingen

Service

klantenservice@citroenair.nl

Tel: +31 (0)318 59 29 30

Showroom in Veenendaal

  • Op afspraak bezorgd
  • Track & Trace, volg uw pakket
  • Zakelijk bestellen op rekening
  • Digitale facturatie
  • Installatieservice op aanvraag
  • ISO 9001-2008

Nieuws


Tork SmartOne®

Stop de verspilling van de traditionele Jumbo Toiletpapier Dispensers. Het Tork SmartOne® Toiletpapier Systeem beschikt over een robuust center-pull-ontwerp dat één beschermd vel per keer afgeeft om de hygiëne te verbeteren, vandalisme tegen te gaan en het verbruik met wel 40%* te verminderen. 

*Statistieken uit intern onderzoek onder 7729 gebruikers in Europa. Traditioneel Jumbo Toiletpapier Dispenser tegenover Tork SmartOne® Mini Twin Toiletpapier Dispenser. De vermindering wordt berekend in het aantal gebruikte vierkante meters per bezoek. Jumbo Toiletpapier 13,6 dm2, Tork SmartOne® Mini Twin Toiletpapier: 8,2 dm2.

Tork SmartOne® Belangrijkste kenmerken

Smart Core®-technologie – de meest gebruiksvriendelijke manier om een huls te verwijderen.

Sneller afbreken van het papier en verminderd verbruik minimaliseert het risico op dure kosten voor verstoppingen van leidingen.

Volledig afgesloten systeem voor maximale hygiëne.

Robuust materiaal en duurzaam ontwerp weerstaat vandalisme en sabottage.

Tissue voorzien van het EU Ecolabel.

PLUS X AWARD voor Franke-systeemlijn EXOS

De huidige wastafel- en accessoire lijn EXOS. van Franke ontving in januari dit jaar het keurmerk PLUS X Award in drie categorieën.

Een jury van vooraanstaande journalisten en experts uit de branche bekroonde de EXOS.-lijn voor uitzonderlijk goede producteigenschappen in de categorieën High Quality, design en functionaliteit.

EXOS. overtuigde de juryleden van 's werelds grootste innovatieprijs door het uitzonderlijke design, het intelligente en eenvoudige bediengemak, het gebruik van hoogwaardige materialen en de uitstekende afwerking.

De nieuwe, geheel op elkaar afgestemd wastafels en accessoires spreken met hun heldere vormen een uniforme designtaal. EXOS.-producten passen met hun rechtlijnige, nobele en tijdloos elegante optiek perfect in alle openbare en semi-openbare sanitaire ruimten.

Naast diverse, ook in latere instantie verwisselbare accessoiref ronten van RVS (roestvrij staal), wit of zwart enkelplaats veiligheidsglas overtuigt de serie tevens met op maat gesneden wastafeloplossingen voor elegante wastafelvarianten, zoals enkele wastafels, wastafels in rij of rolstoeltoegankelijke wastafels van het minerale materiaal MIRANIT. Architecten en planners profiteren nu zelfs van drie Plus X-factoren bij het vormgeven van sanitaire ruimten met wellnessgarantie, zoals in kantoor- en overheidsgebouwen, hotels of restaurants.

SanTRAL by CitroenAir

25 jaar kwaliteit en betrouwbaarheid in openbare toiletten

Het totale roestvrij stalen assortiment voldoet aan de eisen voor degelijke en duurzame oplossingen in openbare toiletten Doorlopende ontwikkeling in nauwe samenspraak met klanten en gebruikers.

 

Daar waar betrouwbaarheid en degelijkheid van belang zijn, heeft het robuuste roestvrij stalen assortiment naam verworven: in restaurants en hotels, in openbare en semi-openbare gebouwen, in stadions, op treinstations en luchthavens, op scholen en universiteiten. Op dit ogenblik biedt SanTRAL® complete oplossingen voor openbare toiletten, inclusief handmatige en automatische zeep- en desinfectiedispensers, dispensers voor papieren handdoekjes, dispensers voor toiletpapier, afvalbakken en vele andere accessoires.

De naam zegt het al: verkrijgbaar in meer dan 200 kleurenvariaties
De naam van het assortiment – SanTRAL® is een combinatie van de twee elementen SaniTary (sanitair) en RAL (kleurensysteem) – verwijst naar de talloze kleurenmogelijkheden. De producten van SanTRAL® variëren van roestvrijstalen standaarduitvoeringen met duurzame Anti-Fingerprint-Coating (AFP, 'antivingerafdruk-coating') en behuizingen met een witte poedercoating (RAL 9010), tot meer dan 213 klassieke RAL-kleuren, die alle tegen een kleine toeslag verkrijgbaar zijn. Hierdoor kan het assortiment van SanTRAL® aan individuele eisen aangepast worden.

Tijdloos – en altijd actueel
Vanaf het begin al wist het oorspronkelijke assortiment van SanTRAL®, dat in 1991 gelanceerd werd, door haar functionele ontwerp te overtuigen. Zelfs nu nog is dit functionele ontwerp een typisch kenmerk van het assortiment, dat volledig aansluit bij de ambiance van verschillende toiletten en dat praktische voordelen biedt: de schuin aflopende bovenkant van het product voorkomt dat het gebruikt wordt als een schap, en de vlakke onderkant met afgeronde hoeken zorgt ervoor dat schoonmaken makkelijker wordt. Ook de ‘innerlijke waarden’ blijven actueel - de nauwe samenspraak met klanten en gebruikers leidt tot nieuwe ontwikkelingen waarbij rekening wordt gehouden met hun inzichten. Tegenwoordig biedt SanTRAL® een groot aantal gedetailleerde oplossingen, zoals Anti-Fingerprint-Coating (AFP), producten voorzien van sensoren, en dispensers met optimale oplossingen voor papiergebruik voor verschillende formaten papieren handdoekjes. Daardoor is SanTRAL® een eigentijdse oplossing voor alle openbare toiletten, die aan de huidige eisen van de klant voldoet.

Klaar voor de toekomst:
SanTRAL® wordt nog 'slimmer' Wat mag u in de toekomst van SanTRAL® verwachten? Een voortzetting van het succesverhaal van SanTRAL®, integratie van beproefde productkenmerken, en trendsettende innovaties in haar totaalconcept. De degelijkheid en levensduur zullen worden aangevuld en uitgebreid met nog meer ‘smart’ functionaliteit. De komende 'Smart Washroom' dispensersystemen van SanTRAL® zullen het vulniveau automatisch in de gaten houden, en voorkomen daarmee dat de flessen leeg zijn. Ons bewakingssysteem wordt al sinds 2011 met succes toegepast in de gezondheidssector.* Maar ook in openbare toiletten heeft dit systeem zijn voordelen: De technische dienst heeft daardoor betrouwbare gegevens om alle producten optimaal bij te vullen/onderhouden; dat zorgt weer voor optimale onderhoudsintervals en voor een verbetering in de operationele kosten van faciliteitsbeheer.

* Het OPHARDT Hygiene Monitoring Systeem® ondersteunt sinds 2011 medische instellingen

De permanente beschikbaarheid van zeep en papieren handdoekjes is van het grootste belang voor bezoekers van een openbaar toilet - de aanwezigheid van producten speelt een centrale rol in basis-handhygiëne, kan de kwaliteitsstandaard aanzienlijk verhogen, en draagt bij aan de beleving van de klant in openbare toiletten.

Geesa Basket

Basket nog steeds onmisbaar in badkamer De grote basketcollectie van ‘basketkoning’ Geesa biedt iedere badkamer een nette oplossing. 

De basket is al vele jaren onmisbaar in de badkamer.
De Nederlandse badkameraccessoirefabrikant Geesa produceert daardoor nog steeds tienduizenden baskets per jaar. Deze zijn het toonbeeld van functionaliteit en design; praktisch in het gebruik en mooi om te zien. Geesa werd vroeger ook wel gekscherend de ‘basketkoning’ genoemd. In de afgelopen jaren zijn door Geesa baskets geproduceerd in verschillende vormen en groottes. In deze ontwikkeling zie je een steeds verdere verfijning van de basket. De huidige baskets kenmerken zich door ranke afmetingen en een esthetisch lijnenspel. Naast chroom zijn er ook baskets in gouden afwerking verkrijgbaar voor het ultieme luxe gevoel. Iedereen kent het wel, de talloze flessen shampoo en douchegel in de badkamer. Niks zo handig als een basket, ofwel een douche- of badkorf, om de flessen geordend in op te bergen. De basket zorgt ervoor dat de douche of het bad opgeruimd en netjes blijft en heeft zich hiermee onmisbaar gemaakt in elke badkamer.

‘Basketkoning’
Rond 1930 startte Geesa met de productie van zeepbakjes. In het verlengde daarvan is Geesa ook baskets gaan produceren. Nog steeds maakt Geesa zo’n 60.000 baskets op jaarbasis, waarvan ongeveer de helft voor consumenten en de andere helft voor projecten geproduceerd wordt. Geesa heeft de grootste collectie baskets en wordt ook wel de ‘basketkoning’ genoemd. De fabrikant is erin geslaagd om de baskets steeds meer te verfijnen en heeft baskets in allerlei soorten, maten en stijlen. Zo zijn er muurbaskets, hoekbaskets, hangbaskets in zowel moderne als klassieke uitvoeringen.

Basket juweeltjes
Qua design springen er een aantal basket juweeltjes uit, zoals de Geesa baskets uit de Haiku, Nemox en Tone collectie. De fraaie basket uit de Haiku collectie, welke ontworpen is in samenwerking met Marcel Wanders, is rank en heeft een subtiel lijnenspel. Deze basket komt goed tot zijn recht in een luxe badkamer. De Nexx collectie bevat een basket met een moderne, strakke uitstraling. Beide baskets zijn verkrijgbaar in hoogglans chroom. Daarentegen is de Tone basket verkrijgbaar in zowel een chromen als gouden afwerking. Deze basket heeft een slim en gracieus design, waarbij de chromen uitvoering perfect past in een moderne badkamer en de gouden uitvoering in een weelderig interieur. Onlangs heeft Geesa de basketcollectie uitgebreid met een grote basket, voor extra veel opbergruimte. Wat je interieurstijl en wensen ook zijn, in de collectie van Geesa zit vast een basket, die zich in jouw badkamer thuis voelt. Want ook jouw badkamer kan geen basket missen!

Kleurconcept

Met het nieuwe HEWI kleurconcept ontsluiten ontelbare nieuwe vormgevingsmogelijkheden: Als duidelijk gedefinieerde kleurenwereld verleent het een gebouwen een individueel karakter.

Kleur geeft een ruimte structuur en is daardoor uitstekend geschikt als leidend systeem, dat de oriëntatie in gebouwen ondersteund. Het kleurenspectrum van de 16 HEWI kleuren is zo op elkaar afgestemd, dat veel verschillende combinatiemogelijkheden zich voordoen. Alle HEWI polyamidesystemen en -series kunnen met elkaar gecombineerd worden. Het moduleprincipe staat een doorlopende vormgeving van deur tot sanitaire ruimte toe.

d line - Kleuren die aan uw wensen beantwoorden!

Bent u van plan een design-statement te maken? Wij helpen u daarbij. Het nieuwe D-line kleurenconcept biedt toegang tot D-line designklassiekers in exclusieve metaalkleuren, in volle kleuren, een onzichtbare antibacteriële coating of massief metalen zoals messing of roestvrij staal. We bieden u verschillende kleuren en coating-processen voor verschillende doeleinden.

Bekijk onze vier favoriete kleuren die onze standaardkleuren zijn geworden en die een wereld van mogelijkheden bieden. En lees over onze antibacteriële coating die getest is bij het Fraunhofer Instituut in Duitsland en Rigshospitalet (Nationaal Deens Hospitaal) in Denemarken.

Als u werkt aan een bouwproject van een bepaalde omvang, dan kunnen wij bovendien de kleuren precies afstemmen op uw specifieke wensen: vraag daarvoor een afzonderlijke offerte aan. Meer informatie? Neem contact op met CitroenAir.

Tork Image Design dispensers

Versterk uw imago door een aangename ervaring in uw sanitaire ruimte. De nieuwe Tork Image Design dispenserlijn van zacht geborsteld roestvrij staal, met strakke lijnen en subtiele rondingen biedt een vorm met veel functies voor alle comfort en prestige sanitaire ruimten. Bezorg uw gasten een geweldige ervaring.  

 

Uiteraard wilt u dat het ontwerp van uw interieur een reflectie is van uw imago en zakelijke stijl. Ieder onderdeel van de ervaring van gasten moet bijdragen aan een vlekkeloze indruk. Dit houdt in dat dispensers naadloos dienen op te gaan in het ontwerp van uw sanitaire ruimte. Tegelijkertijd moeten deze uitstekende voorbeelden zijn van vorm en functie. Daarom is elke Tork Image Design dispenser van zacht geborsteld roestvrij staal, met strakke lijnen en subtiele rondingen. Uit het ontwerp blijkt zowel discretie als stoutmoedigheid. Het werkt geraffineerd en eenvoudig. Op deze wijze zien uw gasten u alleen van uw allerbeste kant.

De Tork Aluminium dispenserlijn blijft beschikbaar tot eind december 2015. Voor verdere vragen aarzel niet om ons te contacteren.

PURELINE: De prijsbewuste kranen serie

Waterbesparing in openbare en industriële sanitaire ruimten wordt heel eenvoudig door toepassing van de nieuwe PURELINE kranenserie van Franke.

Alle kranen van de nieuwe zelfsluitende kranenserie zijn gemakkelijk te bedienen middels een lichte druk op de robuuste volledig metalen bedieningsknop. De watertoevoer stopt automatisch na vijftien seconden.

De zelfsluitende kranen hoeven na het handenwassen of douchen niet
meer aangeraakt te worden en bieden daardoor optimale hygiëne - een
noodzakelijkheid in frequent bezochte sanitair omgevingen.

PURELINE zelfsluitende kranen zijn verkrijgbaar voor staande- en wandmontage
en kunnen aangesloten worden op koud of voorgemengd warm water. Kiest u liever zelf uw gewenste comfortabele temperatuur dan biedt de uitvoering met een eengreepsbediening u deze mogelijkheid.

In het douchesegment heeft u de keuze uit de PURELINE zelfsluitende kranen met of zonder temperatuurkeuze mogelijkheid. Deze zijn verkrijgbaar voor opbouw- en inbouwmontage.

De PURELINE zelfsluitende kranen zijn gemaakt uit massief messing, verchroomt
en voorzien van een geïntegreerde debietregelaar die zorgt voor een constante volumestroom van zes liter per minuut. De PURELINE kranen zijn geschikt voor een waterdruk van 1 tot 5 bar.  

Eetbaar groen in elke Veenendaalse wijk

Veenendalers kunnen in september naar verwachting de vruchten plukken van een plan om verspreid door de stad gesponsorde fruitbomen te poten. Woensdagmorgen hielpen leerlingen van groep 6 van de Johannes Calvijnschool ter gelegenheid van de Nationale Boomfeestdag bij het planten van de eerste tien perenbomen.

 

”Meer eetbaar groen in de wijk”, is het motto van hovenier Henk-Jan Exalto en eigenaar van een aquisitiebureau Gerrit van Dalfsen. Samen ontwikkelden zij een plan voor gesponsorde laagstam-fruitbomen in hun woonplaats.

Op het veld aan de Tuimelaar/Trommelaar staan nu 10 perenbomen te prijken. In september zullen de eerste handperen hier door de buurtbewoners en voorbijgangers geplukt kunnen worden. De perenbomen aan de Tuimelaar zijn gesponsord door de volgende bedrijven: CitroenAir, Garage G. Geurtsen, van Dalfsen Acquisitie, Exalto Hoveniers & tws.media