Vacature: Ben jij de Commercieel Medewerker M/V die wij zoeken? Bekijk dan onze vacature!

Ontdek onze oplossingen

Service

klantenservice@citroenair.nl

Tel: +31 (0)318 59 29 30

Showroom in Veenendaal

  • Op afspraak bezorgd
  • Track & Trace, volg uw pakket
  • Zakelijk bestellen op rekening
  • Digitale facturatie
  • Installatieservice op aanvraag
  • ISO 9001-2008

Zo worden uw ideeën zichtbaar in de sanitaire ruimte.

CitroenAir levert alle accessoires voor de inrichting van sanitaire ruimten. Als importeur en distributeur hebben we een unieke collectie bekende en minder bekende merken. 

Beleving tot in de sanitaire ruimte
Als het gaat om het beleven van gebouwen, neemt u de gebruiker als uitgangspunt. De medewerker, bezoeker, klant of passant. Mensen met verschillende functies en behoeften. Als u hen in gedachten volgt, ziet u hen vertoeven in beeldbepalende ruimtes: de entree, de lounge, een spreekkamer, een kantoorruimte, showroom, behandelkamer of vergaderzaal. Hoe verschillend het gebruik van huisvesting ook kan zijn, in één opzicht lijken alle mensen op elkaar. Elke dag bezoeken ze de sanitaire ruimte.

 

Bel onze productspecialisten!
Bent u bezig met de inrichting van een pand? En hebt u een globaal idee over de sanitaire ruimten? Onze productspecialisten helpen u graag dit idee te vertalen naar concrete producten. Als u hen belt, krijgt u meteen tips en informatie. Wij komen bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Ook bent u van harte welkom in onze showroom!