Vacature: Ben jij de Commercieel Medewerker M/V die wij zoeken? Bekijk dan onze vacature!

Ontdek onze oplossingen

Service

klantenservice@citroenair.nl

Tel: +31 (0)318 59 29 30

Showroom in Veenendaal

  • Op afspraak bezorgd
  • Track & Trace, volg uw pakket
  • Zakelijk bestellen op rekening
  • Digitale facturatie
  • Installatieservice op aanvraag
  • ISO 9001-2008

Haceka


Haceka Vintage

Vintage, topkwaliteit in de stijl van toen!
Waarom altijd maar vooruitkijken, als u zich ook door vroeger kunt laten inspireren? Vintage van Haceka neemt u mee terug in de tijd. Met een sierlijk ontwerp uit de jaren zestig dat door de jaren heen alleen maar mooier en mooier is geworden.

De serie Vintage badkameraccessoires is van een ouderwets hoge kwaliteit: bijna volledig met de hand gemaakt. En uitgevoerd in zwaar messing met een laagje zilver en een onzichtbare, beschermende coating. Bovendien is bij de drinkbeker en de zeepfles, geheel in dezelfde sfeer, gekozen voor mondgeblazen, gehamerd glas. Zo krijgt uw badkamer een unieke, authentieke uitstraling: pure topkwaliteit in de stijl van toen. Alsof u er al jaren van geniet...

Haceka Kosmos

Wil je de hele badkamer in een exclusieve stijl, die tot in de kleinste details is verzorgd? Stem dan al het design in je badkamer perfect op elkaar af met Kosmos van Haceka. De Kosmos serie bestaat uit een uitgebreide assortiment badkameraccessoires kranen, douchesets, douchecabines en badmeubelen.

Haceka Mezzo

Wil je één eigentijdse stijl voor uw hele badkamer? Kies dan voor de mooie Mezzo-lijn van Haceka. Het design is verkrijgbaar in een compleet assortiment prachtige producten. Je kunt je kranen, doucheset, accessoires en badmeubelen in precies dezelfde stijl aanschaffen.

Haceka IXI

IXI, de decoratieve serie accessoires van Haceka, heeft het helemaal. De producten zijn gemaakt van geborsteld roestvrij staal. De look is hip en industrieel door de zichtbare schroef. En de vormgeving is tegelijk stoer, strak, eenvoudig en stijlvol. Kortom, eigentijdse accessoires voor in een modern interieur.

Bekijk hier de complete Haceka IXI serie.