CitroenAir, specialist in sanitair en advies

Waar CitroenAir is onstaan als groothandel voor sanitairaccessoires met een sterk dienstverlenend karakter, is de focus van het bedrijf inmiddels opgeschoven naar de huidige rol als ‘adviserende toeleverancier’. Ons streven is projecten te realiseren in nauwe en prettige samenwerking met de opdrachtgever als gelijkwaardige partner.

Advies op locatie

Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze accountmanagers? Maak dan eenvoudig een afspraak. Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Projectondersteuning

Uw nieuwbouwproject, verbouwing of renovatie verdient het allerbeste. Samen met u realiseren we graag uw ‘droomoplossing’ voor de sanitaire ruimte. Zowel voor losse producten/accessoires als voor complete sanitairconcepten.

Maak een afspraak met een van onze experts: +31 (0)318-592930.

Maatwerktraject

Voor wie nog een stap verder wil gaan, en zelf wil bepalen hoe het sanitair en de sanitaire ruimte moet worden, kan kiezen voor het CitroenAir Maatwerktraject. Kleuren, materialen en toepassingen kunnen dan volledig naar wens en exclusief voor u worden ontworpen. Alles is mogelijk! Onze accountmanager staat u graag te woord. Hygiene ideas come true!

Experience Center

CitroenAir helpt u graag bij het realiseren van een ‘droomoplossing’ voor uw sanitaire ruimte. Om u volledig te kunnen informeren hebben wij een Experience Center ingericht in Veenendaal. Hier tonen we u graag ons assortiment en geven we u het beste advies voor uw project.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang iedere maand productinformatie, branchenieuws en acties. We sturen gemiddeld 1 nieuwsbrief per maand.

Inschrijven nieuwsbrief