Alle verschillen tussen toiletpapier die u nog niet wist

CitroenAir — CitroenAir Campus

Zoals u wellicht weet is toiletpapier in verschillende soorten en maten te koop.
Maar wat zijn nu precies de verschillen en waar moet u op letten bij het kopen van toiletpapier voor uw toiletrolhouder? Lees onderstaande blog om hier meer te weten over te komen.

Toiletpapier is onderverdeeld in verschillende soorten. Onderstaand hebben wij ze voor u op een rijtje gezet.

CitroenAir toiletrollen

Standaard toiletpapier

Om te beginnen het standaard toiletpapier. De rol die u hoogstwaarschijnlijk ook thuis gebruikt. Het verschil tussen het ‘supermarkt’ toiletpapier en CitroenAir toiletpapier zit in het aantal vellen per rol. Onze rollen bevatten meer vellen per rol waardoor ze geschikter zijn voor openbare ruimtes.

Standaard toiletrollen bieden wij zowel in 3-laags als in 2 laags aan. De merken die CitroenAir aanbiedt zijn STARLIGHT en SUNLIGHT.

SmartOne toiletpapier

SmartOneToiletpapier van Tork zijn speciale rollen die in de SmartOne dispensers passen. Deze dispensers werken besparend doordat er één vel per keer wordt geleverd. Er zijn twee verschillende rollen van Tork verkrijgbaar, de mini T8 en de T9.

Jumborollen

De Jumborollen zijn erg geschikt voor ruimtes met veel bezoekers. De STARLIGHT mini jumborollen bevatten 180 meter en de STARLIGHT jumborollen bevatten zelfs 350 meter per rol. De diameter van de kokers van beide rollen zijn gelijk. Doordat er veel meters papier op 1 rol zitten zijn deze zeer geschikt voor openbare ruimtes.

Compactrollen

De Compactrollen zijn grote toiletrollen, deze rollen verschillen in diameter van de standaardrollen. Compactrollen passen niet in alle toiletroldispensers.

Doprollen

Doprollen zijn compactrollen met een dop, dit is het mechaniek van de spindel in. Deze rollen passen in de speciale doprol dispensers. Het voordeel van deze doprollen is dat de koker niet achterblijft in de toiletrolhouder.
Het nadeel van deze rollen is dat de koker soms in het toilet wordt gegooid, dit kan zorgen voor verstoppingen.

Gevouwen toiletpapier

Gevouwen toiletpapier bestaat uit losse velletjes. Gevouwen toiletpapier is luxe papier met lange vellen. Het grote voordeel van gevouwen toiletpapier is dat er minder papier wordt verbruikt en de speciale dispenser kan elk moment worden bijgevuld.

Coreless rollen

Coreless rollen zijn compact rollen zonder kartonnen koker (kokerloos). Er blijft dus na gebruik geen kartonnen rol achter en de rol wordt volledig benut.

Heeft u advies nodig bij de keuze van het meest geschikte toiletpapier voor uw situatie?
Of heeft u andere vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0318592930, u kunt ook een appje sturen naar dit nummer.
Tevens zijn wij te bereiken via de chatfunctie op onze website of via e-mail.

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze medewerkers? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
Telefonisch te bereiken via +31 (0)318 59 29 30 (alle werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Service!

Advies, snelle levering.

Jan
26 Jul 2021

10 / 10
Betalen op factuur