Bezoek van Vectair Systems over nieuwe luchtverfrissers!

CitroenAir — Dispenser

Sinds kort hebben we de AirCare collectie van Vectair Systems aan ons assortiment toegevoegd. Vandaar dat Martin Burlingham, Export Sales Manager bij Vectair Systems, er bij ons op de Kazemat Campus is over komen vertellen.

Kazemat campus

Doordachte oplossingen voor hygiënische sanitaire ruimtes

Vectair Systems biedt unieke en doordachte oplossingen voor hygiënische sanitaire ruimtes. Zo onderzoeken ze alleen de nieuwste commerciële luchtgebruikstechnologieën om innovatieve manieren te vinden om geuren te controleren en te verwijderen.
Ze hebben bij Vectair Systems een revolutionair aircare-systeem ontwikkeld met behulp van multi-phasing, sub-micron geurtechnologie. Daardoor zijn de luchtverfrissers vrij van broeikasgassen, HFK’s (fluorkoolwaterstoffen) en schadelijke vluchtige organische verbindingen.

Vvectair tabel

Voordelen van de Vectair Systems luchtverfrissers

  • De dispensers zijn automatisch programmeerbaar en ook bij CitroenAir te bestellen met navullingen in verschillende geuren
  • Te gebruiken zonder batterij/ventilator
  • De intensiteit van de geur gaat 30 tot 60 dagen mee
  • Vectair luchtverfrissers zorgen voor gecoördineerde, ongecompliceerde geuren, consequent op verschillende locaties
  • De gestroomlijnde ontwerpen passen vrijwel naadloos in elk interieur
  • Is vrij van broeikasgassen, HFK’s (fluorkoolwaterstoffen) en schadelijke vluchtige organische stoffen (VOS)
  • De navulling lekt niet
  • Aan de muur te bevestigen met een spijker, schroef, etc. maar kan ook neergezet worden

Bekijk de hele collectie en de uitgebreide productinformatie in onze Vectair merkshop.

Uitbreiding collectie in 2018

In Q1 en Q2 van 2018 breiden wij de collectie van Vectair AirCare nog verder uit. Deze nieuwe collectie luchtverfrissers zijn ook bruikbaar buiten de sanitaire ruimte zoals o.a. in kantoorruimtes, hotelkamers en lobby’s, bioscopen en congrescentra. De geurselectie voor deze luchtverfrissers zal op deze ruimtes worden afgestemd.

Wij houden u hiervan op de hoogte.

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons diepe assortiment en een veelzijdigheid aan goede sanitair merken, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze accountmanagers? Maak dan eenvoudig een afspraak door te bellen naar +31 (0)318 59 29 30 op werkdagen (8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Inschrijven nieuwsbrief
Betalen op factuur