Koala Kare innovatieve babyverschoontafels

Merken 12 oktober 2022 CitroenAir NL

Koala Kare heeft hun jarenlange ervaring met regelgeving en hun passie om aan de behoeften van gezinnen te voldoen, gecombineerd met de input van toonaangevende ontwerpers en eindgebruikers om een ongeëvenaarde nieuwe productlijn te creëren.

Met de roestvrijstalen horizontale KB310 en verticale KB311 brengt Koala Kare nu de meest innovatieve babyverschoontafels op de markt.

Ongeëvenaard vakmanschap

De KB310- en KB311 babyverschoontafels hebben een uit één stuk bestaande, diepgetrokken roestvrijstalen behuizing met uniforme korrel die naden, scherpe randen en laslijnen elimineert. Een verbeterd ingebouwd frame zorgt voor een superieure bed-stabiliteit.

De innovatieve roestvrijstalen commodes hebben een doordacht ontwerp, ongeëvenaard vakmanschap en handige voorzieningen voor producteigenaren en eindgebruikers.

Doordachte handige voorzieningen voor eindgebruikers zijn onder meer:

· Microban® antimicrobiële productbescherming. Deze antimicrobiële additieven remmen de groei van bacteriën, schimmels en meeldauw op het oppervlak van het product en zullen blijvende bescherming bieden

· Een verbeterde doekjesdispenser

· Een handige tashaak voor gemakkelijke toegang tot items in luiertassen

· De doekjesdispenser met twee openingen heeft een interne veerlip waarmee één doekje per keer wordt uitgegeven. – Uitgerust met een cilinderslot, gelijksluitend voor Bobrick-toiletaccessoires.

Geschikt voor rolstoelgebruikers

De KB310- en KB311 verschoontafels voldoen aan een uitgebreide reeks van wereldwijde toegankelijkheidseisen* voor rolstoelgebruikers.

Als ze correct zijn geïnstalleerd, voldoen de KB310- en KB311 eenheden aan de vereisten voor een knieruimte van 68,58 cm vanaf de afgewerkte vloer. Wanneer ze open zijn, voldoen de handgrepen ook aan de 68,58 cm hoge vereiste zodat de uitstekende objecten gedetecteerd kunnen worden door een stok, wat een van de manieren is waarop een persoon met een visuele handicap zijn weg vindt.

Bekijk onze handige video over hoe u de KB310- of KB311 veilig op uw locatie kunt installeren.

Koala Kare KB310/KB311 SSRE Installatie Video

Bekijk de brochure

Meer informatie over de Koala Kare babyverschoontafels vindt u in deze brochure

Brochure

Koala Kare KB300 Platform Brochure

Collecties

Merk informatie

Over Koala Kare

73% van de ouders gaat eerder naar een zaak met een babyverschoonstation. Is uw zaak uitgerust om aan de behoeften... Meer lezen »