Boomfeestdag met school leerlingen in Veenendaal

CitroenAir — Duurzaamheid

Afgelopen donderdag 15 maart was het weer zover. Nationale boomfeestdag! Ook in de gemeente Veenendaal.

De leerlingen van De Vuurvlinder Veenendaal-West en CSV Het Perron, hebben zich actief ingezet en maar liefst 50 fruitbomen op twee locaties geplant! Het zonnetje scheen deze dag wat aangenaam was voor de leerlingen en de boomplantdag extra feestelijk maakte.

Ook burgermeester Piet Zoon stak zijn handen uit de mouwen en hielp de kinderen met scheppen, planten en aanstampen. De fruitbomen zijn te zien bij de Aardzwaluw en Sportlaan. Leuk om te zien voor de inwoners hoe in de komende jaren de fruitbomen tot bloei komen om er daarna een gezond stukje fruit van te kunnen eten.

Boomplantdag 2018

Sponsoring boomfeestdag voor een beter leefklimaat

Initiatiefnemers voor dit jaarlijks terugkerend festijn zijn de Veenendaalse bedrijven Exalto Hovenier en Van Dalfsen Acquisitie van ‘Extra-Gezond Veenendaal’.

Samen met andere lokale ondernemers sponsoren wij als CitroenAir al enige jaren dit gezond, groen en fruitig initiatief. Hiermee onderstrepen we het belang van een groen en een gezond leefklimaat in Veenendaal. De landelijke boomplantdag juichen wij dan ook toe. Het helpt mee om kinderen bewust te maken wat het positieve effect is om voor meer groen te kiezen.

Een gezond en bewust leven begint vlakbij

CitroenAir kan zich helemaal vinden in de slogan van Extra Gezond Veenendaal: ‘Een gezond en bewust leven begint vlakbij’

Boomplantdag 2018

Als bedrijf in sanitair accessoires, en onze huidige rol als adviserende toeleverancier, hechten wij ook waarde aan een duurzame wereld. In ons assortiment zijn dan ook verschillende producten opgenomen van topmerken die waarde hechten aan het belang van groen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de STARLIGHT ZZ papieren handdoekjes met Ecolabel en FsC-label

Op deze manier halen wij een gezond en bewust leven ook dichtbij en dragen wij bij aan een beter milieu.

Tot slot een welgemeende dank namens het hele team van CitroenAir aan de initiatiefnemers, de medesponsoren en de leerlingen die zich ieder jaar inzetten op nationale boomfeestdag om Veenendaal fruitig en groener te laten kleuren.

Bezoek een gerelateerde branche pagina van CitroenAir

Onderwijs  

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze medewerkers? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
Telefonisch te bereiken via +31 (0)318 59 29 30 (alle werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Inschrijven nieuwsbrief
Betalen op factuur