Boomplantdag 2017 met basisscholen in Veenendaal

CitroenAir — Duurzaamheid

Op 23 maart 2017 zijn er op de boomplantdag door ongeveer 70 kinderen, van basisscholen de Grondtoon en Dr C Steenblok school, 30 fruitbomen in Veenendaal geplant. Ook wethouder Engbert Stroobosscher hielp een handje mee. Op 3 locaties pronken er nu appelbomen waar we in de komende jaren gezond van kunnen eten.

Als sponsor van ‘Extra Gezond Veenendaal’, zijn wij van CitroenAir enorm trots op deze kinderen!

‘Een gezond en bewust leven begint vlakbij’

Wij sluiten ons aan bij deze denkwijze van Extra Gezond Veenendaal. Het planten van meer fruitbomen in onze gemeente ondersteunen wij dan ook met plezier.

Boomplantdag 2017 leerlinge

Wij dragen graag ons steentje bij aan een beter milieu

Een beter milieu begint ook bij goede hygiëne. Daar zetten wij ons voor in. Met het oog op een beter milieu hebben wij onlangs onze twee nieuwe merken duurzaam toiletpapier op de markt gebracht.

Sunshine en Starlight is toiletpapier dat gemaakt wordt van gerecycled papier.

Goede hygiëne is belangrijk op scholen. Schone toiletten, voldoende toiletpapier en handen wassen en drogen na het toiletbezoek zorgen ervoor dat er minder snel ziektes ontstaan.

‘Geniet van de mooie appelbomen in Veenendaal! Was het fruit voordat je het gaat eten en natuurlijk ook je handen’

Update 24 april 2017

We ontvingen van Extra gezond Veenendaal een leuk nieuwtje! In de maand april worden er op nog meer locaties in Veenendaal fruitbomen geplaatst.

Onder de Bernard van Kreelpoort en op het Kees Stipplein kan er in de toekomst vers fruit geplukt worden. Samen met de gemeente worden er op beide locaties 3 plantenbakken geplaatst waarin de fruitbomen komen te staan.

Dat wordt smullen!

Bezoek een gerelateerde branche pagina van CitroenAir

Onderwijs  

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons diepe assortiment en een veelzijdigheid aan goede sanitair merken, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze accountmanagers? Maak dan eenvoudig een afspraak door te bellen naar +31 (0)318 59 29 30 op werkdagen (8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Inschrijven nieuwsbrief
Betalen op factuur