De juiste handdoekdispenser, waar moet ik op letten?

CitroenAir — Geen categorie

Het is erg belangrijk de handen na het wassen goed te drogen. Dit kan met behulp van een papieren handdoekje. Met de handdoekdispensers van CitroenAir voorziet u sanitair gebruikers op praktische wijze van losse vouwhanddoekjes. Wij bieden ongeveer 150 verschillende handdoekdispensers aan. In deze blog lichten we een klein gedeelte uit van de verschillende merken en uitvoeringen die wij aanbieden.

Design dispensers

Wij hebben verschillende design dispensers in ons assortiment zoals bijvoorbeeld PROOX of Wagner-Ewar.

Vandalismebestendige dispensers

Heeft u een vandalismebestendige handdoekdispenser nodig voor een openbare ruimte? Dan raden wij u Santral, Wings of Franke aan. Een bestseller van Santral is bijvoorbeeld de HSU 31, deze handdoekdispenser is verkrijgbaar in een variant waar zowel C/ZZ en Interfold handdoekjes in passen.

Franke heeft verschillende lijnen en uitvoeringen. De Franke Stratos lijn wordt veel toegepast in openbare ruimtes, zoals musea, bibliotheken en bioscopen.

Medische dispensers

Santral, wordt naast MediQoline ook vaak in de gezondheidszorg gebruikt. Daarnaast heeft CitroenAir de merken Qbicline, Mediclinics, Wings, d line en Bobrick in het assortiment.

Inbouw dispensers

Zoekt u bijvoorbeeld een inbouw handdoekdispenser voor in een meubel? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Bobrick B526. Als u een handdoekdispenser zoekt die zowel in de muur als in een meubel kan worden geplaatst is de Franke RODX600TT aan te raden.

Als u hiervoor kiest dient u rekening te houden met de inbouw diepte. Een inbouw dispenser kan op verschillende manieren worden bevestigd. De dispenser kan bijvoorbeeld gelijmd of geplakt worden. Het is ook mogelijk om in het gat in de muur twee houten latten te bevestigen waarop de dispenser kan worden vastgeschroefd. Bij een aantal inbouw dispensers zijn ook frames verkrijgbaar. Deze frames worden gebruikt om de dispenser gelijk met de muur te maken.

Als u een handdoekdispenser in bijvoorbeeld een kastje wilt plaatsen kiest u voor een handdoekdispenser achter een spiegel. Deze zijn verkrijgbaar zonder lade en met lade. De uitsparing voor het papier van de dispenser zonder lade zit dan bijvoorbeeld aan de onderkant. Het deurtje van het kastje moet dan wel open kunnen want deze dispensers worden van boven af bijgevuld. Voor de dispenser met lade is een minimale tussenruimte nodig om de handdoeklade volledig uit te kunnen trekken. Als u een dispenser in een kastje wilt plaatsen raden wij u echt aan een dispenser te kiezen die hiervoor gemaakt is.

Kunststof dispensers

Een voordeligere kunststof handdoekdispenser die wij aanbieden is bijvoorbeeld PlastiQ-line. De PlastiQ-line lijn is verkrijgbaar in het zwart en in het wit. Ook is er een PlastiQ-line Exclusive lijn, deze lijn bestaat uit dispensers waarbij zwart ABS kunststof is gecombineerd met RVS. Deze complete lijn is uitermate geschikt voor alle ruimtes waar een modern design gewenst is.

Meer informatie?

Wilt u graag een passend advies? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0318592930, u kunt ook een appje sturen naar dit nummer. Tevens zijn wij te bereiken via de chatfunctie op onze website of via e-mail.

 

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze medewerkers? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
Telefonisch te bereiken via +31 (0)318 59 29 30 (alle werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Betalen op factuur