De nieuwe touchless RX5 T voor goede handhygiëne in de zorg

CitroenAir — Handhygiëne

Goede handhygiëne wordt door de Wereldgezondheids-organisatie gezien als één van de belangrijkste interventies om transmissie van infecties te voorkomen. Bacteriën en virussen zijn overal. De meeste van deze ziekteverwekkers worden via de handen verspreid. Door regelmatig je handen te wassen met water en zeep verklein je de kans op een ziekte of het verspreiden daarvan.

Ook in de medische sector is een hoog hygiëne standaard van het grootste belang. Het voorkomen en verminderen van bacteriële infecties is een prioriteit. Als organisatie wil je daar de beste middelen voor inzetten.

De nieuwe touchless dispensersysteem RX5 T

De nieuwe touchless dispensersysteem RX5 T biedt de mogelijkheid om handhygiëne in een routine te voltooien. Contactloos en flexibel. Voor gebruik in operatiekamers en alle ruimtes met patiënten.

De robuuste kunststofbehuizing en de verenigbaarheid met de nieuwe wegwerpbare hygiëne verpakking (volgens de huidige aanbevelingen RKI) zijn onder meer voordelen van de nieuwe RX5 T touchless dispenser. Deze mobiele, flexibele dispenser creëert een oplossing voor goede handhygiëne. Het draagt zo bij aan het verminderen en voorkomen van bacteriële infecties.

Touchless dispenser - Ophardt RX5 T handhygiëne

Voordelen van de Ophardt RX5 T

  • Compatibel met Europese flessen van 500 ml
  • Geschikt voor hygiënische verpakkingen voor eenmalig gebruik (DGKH-voorschrift)
  • Uiterst compact voor in kleine ruimtes
  • Voor gebruik met desinfectiemiddelen en zeep
  • Vrijstaand of wandgemonteerd
  • Werkt op 4 C-batterijen
  • Dosering van 1,5 ml

Bekijk de mogelijkheden en prijzen van de nieuwe RX5 T in onze webshop.

Bezoek een gerelateerde branche pagina van CitroenAir

Gezondheidszorg  

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons diepe assortiment en een veelzijdigheid aan goede sanitair merken, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze accountmanagers? Maak dan eenvoudig een afspraak door te bellen naar +31 (0)318 59 29 30 op werkdagen (8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Inschrijven nieuwsbrief
Betalen op factuur