De duurzame V-Air® SOLID luchtverfrisser. Nieuw in ons assortiment!

CitroenAir — Hygiëne

De V-Air® SOLID luchtverfrisser van Vectair Systems is in juli 2017 Carbon Footprint goedgekeurd (vrij van broeikasgassen). Hiermee voldoet dit product aan het nieuwste internationale milieuschema en heeft daarvoor al meerdere globale prijzen gewonnen zoals:

  • Beste Innovatie Award 2016 – Sanitaire ruimte in de categorie hygiëne
  • Green World Ambassador 2016 – De groene organisatie
  • Green Apple Award Winnaar 2015 – Green Apple Awards voor milieu – Internationale campagne om de groenste bedrijven
  • The Cleaning Show Innovatie Awards 2015 – Winnaar sanitaire ruimte in de categorie hygiëne

V-Air® SOLID: Groen voor in ieder interieur

Wij dragen graag bij aan een beter milieu en hebben deze duurzame luchtverfrisser dan ook aan ons assortiment toegevoegd. Dit veelbelovende product is vrij van broeikasgassen, HFK’s (fluorkoolwaterstoffen) en schadelijke vluchtige organische verbindingen.

Het gestroomlijnde ontwerp past vrijwel naadloos in elk interieur. Zoals in toiletten, kantoren, hotelkamers en lobby’s, en liften/gangpaden. De V-Air® SOLID zal de ruimte verfraaien door het moderne ontwerp en de nieuwste intelligente technologie.

Een natuurlijke geurverspreiding

V-Air® SOLID zorgt ervoor dat er een natuurlijke luchtstroom rechtstreeks in contact komt met het product. De navullingen voor deze luchtverfrisser zijn volledig voorzien van een biologische parfum.

De V-Air® SOLID-deeltjes zorgen voor superieure geurafgifte, die gedurende vele uren in de lucht blijven. Daardoor is de V-Air® SOLID zeer effectief, terwijl het veilig is voor openbare ruimten en continue blootstelling.
De geuren verspreiden zich niet door middel van drijfgassen, maar op een natuurlijke manier. Daardoor is deze navulling uniek in zijn soort. De prettige geuren en de geluidloze verspreiding hiervan zorgen voor meer kwaliteit in elke ruimte en de bezoeker zal dat zeker kunnen waarderen.

Er zijn meerdere geuren verkrijgbaar zoals, Appelboomgaard, Citrus Mango, Cool Mint, Komkommer, Meloen en Oceaan Spray.

Voordelen van de V-Air® SOLID luchtverfrisser

  • Is vrij van broeikasgassen, HFK’s (fluorkoolwaterstoffen) en schadelijke vluchtige organische stoffen (VOS)
  • Zorgt voor een frisse geur en voor meer kwaliteit in elke ruimte
  • Aan de muur te bevestigen met een spijker, schroef, etc. maar kan ook worden neergezet
  • De intensiteit van de geur gaat 30 tot 60 dagen mee
  • Zonder batterij/ventilator
  • De navulling lekt niet

V-Air® SOLID Passive Air Freshener from Vectair Systems on Vimeo.

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons diepe assortiment en een veelzijdigheid aan goede sanitair merken, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze accountmanagers? Maak dan eenvoudig een afspraak door te bellen naar +31 (0)318 59 29 30 op werkdagen (8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Inschrijven nieuwsbrief
Betalen op factuur