De duurzame V-Air® SOLID luchtverfrisser. Nieuw in ons assortiment!

CitroenAir — Hygiëne

De V-Air® SOLID luchtverfrisser van Vectair Systems is onlangs, juli 2017, Carbon Footprint goedgekeurd (vrij van broeikasgassen). Hiermee voldoet dit product aan het nieuwste internationale milieuschema en heeft daarvoor al meerdere globale prijzen gewonnen zoals;

  • Beste Innovatie Award 2016 – Sanitaire ruimte in de categorie hygiëne
  • Green World Ambassador 2016 – De groene organisatie
  • Green Apple Award Winnaar 2015 – Green Apple Awards voor milieu – Internationale campagne om de groenste bedrijven
  • The Cleaning Show Innovatie Awards 2015 – Winnaar sanitaire ruimte in de categorie hygiëne

V-Air® SOLID: Groen voor in ieder interieur

Wij dragen graag bij aan een beter milieu en hebben deze duurzame luchtverfrisser dan ook aan ons assortiment toegevoegd. Dit veelbelovende product is vrij van broeikasgassen, HFK’s (fluorkoolwaterstoffen) en schadelijke vluchtige organische verbindingen.

Het gestroomlijnde ontwerp past vrijwel naadloos in elk interieur. Zoals in toiletten, kantoren, hotelkamers en lobby’s, en liften/gangpaden. De V-Air® SOLID zal de ruimte verfraaien door het moderne ontwerp en de nieuwste intelligente technologie.

Een natuurlijke geurverspreiding

V-Air® SOLID zorgt ervoor dat er een natuurlijke luchtstroom rechtstreeks in contact komt met het product. De navullingen voor deze luchtverfrisser zijn volledig voorzien van een biologische parfum.

De V-Air® SOLID-deeltjes zorgen voor superieure geurafgifte, die gedurende vele uren in de lucht blijven. Dit maakt V-Air® SOLID zeer effectief, terwijl het veilig is voor openbare ruimten en continue blootstelling.

De geuren verspreiden zich niet door middel van drijfgassen, maar op een natuurlijke manier. Dat maakt deze navulling uniek in zijn soort. De prettige geuren en de geluidloze verspreiding hiervan zorgen voor meer kwaliteit in elke ruimte. Dat zal de bezoeker zeker kunnen waarderen.

De geuren zijn beschikbaar in; Appelboomgaard, Citrus Mango, Cool Mint, Komkommer, Meloen en Oceaan Spray.

Voordelen van de V-Air® SOLID luchtverfrisser

  • Is vrij van broeikasgassen, HFK’s (fluorkoolwaterstoffen) en schadelijke vluchtige organische stoffen (VOS)
  • Zorgt voor een frisse geur en voor meer kwaliteit in elke ruimte
  • Aan de muur te bevestigen met een spijker, schroef, etc. en kan neergezet worden
  • De intensiteit van de geur gaat 30 tot 60 dagen mee
  • Zonder batterij/ventilator
  • De navulling lekt niet

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Voor meer informatie: bekijk de V-Air® SOLID in onze shop. Voor al uw andere vragen kunt u ons telefonisch bereiken via: +31 (0)318 59 29 30 of via onze contactpagina. Onze productspecialisten staan u graag te woord.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang iedere maand productinformatie, branchenieuws en acties. We sturen gemiddeld 1 nieuwsbrief per maand.

Inschrijven nieuwsbrief