EcoShell® de nieuwe luchtverfrisser voor een positieve geurbeleving

CitroenAir — Luchtverfrisser

Met de EcoShell® luchtverfrisser, de nieuwe superieure geuroplossing van Vectair Systems, kunt u zeker zijn van een positieve geurbeleving in iedere ruimte.
Geuren hebben een directe connectie met ons geheugen en roepen daardoor emotionele reacties op. Vandaar dat locaties met een aangename geur een positief effect op mensen hebben.

Zo kan door een prettige geurbeleving in een hotel de klantervaring worden verbeterd en blijven mensen bij een fijne geur langer in een restaurant zitten omdat ze zichzelf er lekkerder bij voelen.
In een ruimte waar een fijne geur verspreid wordt gaan mensen zelfs beter presteren. Zo is uit onderzoek gebleken dat in een kantoorruimte de medewerkers door een geur van citroen minder fouten maken.

EcoShell® is een unieke geuroplossing zonder batterij of stroom

Deze stijlvolle universele luchtverfrisser geeft een prettige geurbeleving waarmee veel verschillende locaties, zoals hotelkamers, sanitaire ruimtes, huizen, kantoren enz. goed tot hun recht komen. Daarnaast biedt het schelpvormige ontwerp een hoogwaardige uitstraling.

De gebogen openingen en interne luchtgeleidingen zorgen voor een optimale geurafgifte en betere geurverdeling. Door het grote interne oppervlak geeft de EcoShell® een hoogwaardige geur af in de hele ruimte.

Door de Vectair Systems ontwikkelde revolutionaire technologie Clip and go, clip and throw™, heeft de EcoShell® luchtverfrisser,naast een krachtige geurafgifte ook een vast bevestigingspunt. Hierdoor kan het clipsysteem eenvoudig aan iedere oppervlakte bevestigd worden zoals onder bureaus of in luchtroosters.

De EcoShell® luchtverfrisser is verkrijgbaar in drie hoogwaardige geuren

EcoShell Bergamot Sandalwood
Bergamot & Sandalwood
Nieuwe topnoten van citroen. Met een houtachtige basis zorgt dit een aantrekkelijk aroma.
EcoShell Kiwi Grapefruit
Kiwi & Grapefruit
Een pittige, fruitige blend van kiwi en grapefruit die een pittige release geeft met een vleugje musk.
EcoShell Sea Salt Bamboo
Sea Salt & Bamboo
Biedt een atmosfeer om elke dag langs de winderige kust te ontsnappen met de geur van zeezout die de lucht om je heen vult.

Om kennis te maken met deze verschillende geuren kunt u een afspraak met ons maken voor een productdemonstratie bij uw bedrijf.

De dispenser en navulling kan na gebruik vervangen worden door een nieuwe dispenser en navulling in de gewenste geur en, indien u dat wenst, op hetzelfde bevestigingspunt.
Overigens zijn beide bevestigingen voorzien van een gebruikersvoorkeur en zonder moeilijk programmeerbare instellingen.

Ecoshell luchtverfrisser duurzaam

De vele voordelen van de EcoShell® luchtverfrisser

  • De luchtverfrisser is vrij van aerosolen. (een mengsel van stofdeeltjes of vloeistofdruppels in een gas, zoals in een spuitbus)
  • Vrij van vluchtige organische stoffen
  • Vloeibaar- en lekvrij.
  • Kindveilige geurkern: er zijn geen kleine deeltjes zoals geurparels of vloeistof die verstikkingsgevaar kunnen opleveren.
  • VOC-vrijgesteld en volledig recyclebaar zonder verwijderingsproblemen.
  • Goedkoop in gebruik want er zijn geen batterijen of drijfgas nodig, maar alleen natuurlijke luchtcirculatie.
  • De binnenkern heeft verschillende kleurschakeringen, hierdoor zijn de verschillende geuren goed herkenbaar.
  • Geen ingewikkelde instellingen zodat het eenvoudig te monteren is.
  • Door middel van één van de bevestigingen (naar keuze en beide meegeleverd) eenvoudig vast te maken aan bijna elk oppervlak.

Ecoshell luchtverfrisser toilet duurzaam

Vraag een productdemonstratie aan

Als u eerst kennis wilt maken met de EcoShell® luchtverfrisser dan kunt u ook bij ons terecht. CitroenAir geeft namelijk productdemonstraties op locatie. Voor een productdemonstratie bij uw bedrijf kunt u een afspraak met ons maken.

Voor overige informatie over de EcoShell® kunt u contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar: +31 (0)318 59 29 30 of E-mail: info@citroenair.nl.

Lees meer over de EcoShell® luchtverfrisser in de brochure

Informatie over de EcoShell® luchtverfrisser is ook opgenomen in een brochure. U kunt deze bij ons eenvoudig downloaden.

Vectair Systems is een toonaangevende technologische innovator van aircare en hygiëneproducten in een aantal sectoren over de hele wereld. Deze producten sluiten volledig aan binnen de branches waaraan CitroenAir sanitair oplossingen biedt.

Bezoek een gerelateerde branche pagina van CitroenAir

Horeca en Hotel   Kantoren   publieke ruimtes  

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze medewerkers? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
Telefonisch te bereiken via +31 (0)318 59 29 30 (alle werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Service!

Advies, snelle levering.

Jan
26 Jul 2021

10 / 10
Betalen op factuur