Ergernissen over snelwegtoiletten nemen toe

CitroenAir — Nieuws

Snelweggebruikers zijn steeds minder goed te spreken over de openbare toiletten bij tankstations langs de Gelderse snelwegen. Klachten daarover komen naar voren in programma Gelderland op Weg, dat vrijdagavond werd uitgezonden bij TV Gelderland.

Het probleem
Met name het feit, dat wc’s worden afgesloten door een poort, die alleen opent als er een muntje van 50 eurocent in geworpen wordt, is tegen het zere been. En dan blijken de toiletten vaak nog niet eens schoon te zijn en moeten vrouwen soms eerst een sleutel halen bij de kassa. Daarom wordt steeds vaker van de berm gebruik gemaakt. Dat moeten we met z’n allen niet willen!

De oplossing
Het TV-programma zwengelt weer de discussie aan over de hygiëne van snelwegwc’s. Het is al jaren een bron van ergenis, maar nu blijkt ook dat mensen niet blij worden van de entreekosten van 50 eurocent. Het is een probleem dat hardnekkig stand houdt. De oplossing is echter simpel: stuur een mailtje of bel naar Citroen-Air! Zij adviseren en zorgen vervolgens voor de levering van een strak en exclusief design voor in de toiletruimtes. Mooie, smetteloze RVS dispensers, inbouw of opbouw. Bij Citroen-Air beloven we dat: Hygiene ideas come true!

Zo kan het ook: Esso Scheiwijk, A27

Zo kan het dus ook! Esso Scheijwijk, A27

Bron: www.omroepgelderland.nl

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze medewerkers? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
Telefonisch te bereiken via +31 (0)318 59 29 30 (alle werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Inschrijven nieuwsbrief
Betalen op factuur