Exclusieve samenwerking CitroenAir en Marlan

CitroenAir — Hygiëne

Als specialist in sanitair stellen wij hoge hygiënische kwaliteitseisen aan onze producten. We zijn dan ook trots op onze exclusieve samenwerking met Marlan.

Marlan is een Nederlands familiebedrijf en producent van maatwerkwastafels. Zij beschikken over hetzelfde specialistische DNA als CitroenAir.

Wasbakken van Marlan sluiten gegarandeerd aan bij de Dyson Airblade Tap

Een hoog hygiënisch materiaal als Marlan® is gegarandeerd geschikt voor de hygiënische kwaliteiten waarover de Dyson Airblade Tap beschikt. Door de speciaal ontworpen vormen van deze wasbakken wordt het water snel afgevoerd. De vormen zijn ook vrij te gebruiken in elke wastafelcombinatie.

Met een team is er door Marlan® en Dyson samengewerkt aan een testopstelling, waarbij een ideale positie van de wasbak ten op zichte van de kraan bepaald werd. Belangrijk was ook dat water en zeep snel werden afgevoerd. Bij achterblijvende zeep zou de luchtstroom van de Airblade Tap deze rondblazen. Uit de test zijn drie vormen van Marlan® voortgekomen die perfect werken met de Airblade Tap:

  • Florence – Mooi licht ovale vorm wasbak
  • Swing – Luxe rechthoekige wasbak, aan beide kanten schuin aflopend
  • Leolan – Rechthoekige wasbak. Deze vorm is zowel onder als bovenop het blad te plaatsen

Marlan wasbakken voor Dyson Tab samenwerking met CitroenAir 

Dyson Airblade™ Tap handdroogtechnologie in een kraan

De Dyson Airblade Tap beschikt over unieke voordelen voor sanitaire ruimtes waar hoge eisen aan hygiëne worden gesteld. De Tap wordt door intelligente infrarood sensoren geactiveerd. Dankzij de ingebouwde handdroger kunnen de handen gewassen en gedroogd worden op één plaats, zonder verdere fysieke aanrakingen.

Drie combi-deals exclusief verkrijgbaar bij CitroenAir!

Door onze samenwerking met Marlan kan CitroenAir drie unieke wasbakken exclusief aanbieden. Dit doen wij door middel van drie basissets:

  • Ovale wasbak Marlan® – Dyson Tap
  • Luxe rechthoekige wasbak Marlan®. Aan beide kanten schuin aflopend – Dyson Tap
  • Rechthoekige wasbak Marlan®. Deze vorm is zowel onder als bovenop het blad te plaatsen – Dyson Tap

Bekijk de Marlan producten in onze Marlan® merkshop.

De wasbakken kunnen in een divers aantal kleuren worden geleverd.

Kleuren wasbakken Marlan voor Dyson Tab samenwerking met CitroenAir

Voordelen van de Marlan combi-deals

  • Gegarandeerd geschikt en werkend met de Dyson Tap
  • Personalisatie in maatwerking en kleuren mogelijk
  • Ook verkrijgbaar in een voordelige basisset
  • Snelle levertijd (ca. 4 weken)

Maatwerk oplossingen

CitroenAir is een team van specialisten als het op sanitair aankomt. Daardoor is maatwerk dus ook zonder meer mogelijk. Van meedenken in een goed advies, de juiste sanitaire accessoires, maar ook tot het opleveren van een project. Waar gewenst begeleiden we uw project.

Ons advies bij dit product is om een afspraak te maken. Wij sturen dan vrijblijvend een medewerker bij u langs om de situatie te bekijken en de maten op te meten. In overleg kunnen we u daarna een offerte op maat toesturen.

Voor verdere vragen over de basissets kunt u contact opnemen tijdens kantooruren met ons team via telefoonnummer 0318 592 930 maar ook via de contactpagina op onze website.

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang iedere maand productinformatie, branchenieuws en acties. We sturen gemiddeld 1 nieuwsbrief per maand.

Inschrijven nieuwsbrief