Exclusieve samenwerking CitroenAir en Marlan

CitroenAir — Hygiëne

Als specialist in sanitair stellen wij hoge hygiënische kwaliteitseisen aan onze producten. We zijn dan ook trots op onze exclusieve samenwerking met Marlan.

Marlan is een Nederlands familiebedrijf en producent van maatwerkwastafels. Zij beschikken over hetzelfde specialistische DNA als CitroenAir.

Wasbakken van Marlan sluiten gegarandeerd aan bij de Dyson Airblade Tap

Een hoog hygiënisch materiaal als Marlan® is gegarandeerd geschikt voor de hygiënische kwaliteiten waarover de Dyson Airblade Tap beschikt. Door de speciaal ontworpen vormen van deze wasbakken wordt het water snel afgevoerd. De vormen zijn ook vrij te gebruiken in elke wastafelcombinatie.

Met een team is er door Marlan® en Dyson samengewerkt aan een testopstelling, waarbij een ideale positie van de wasbak ten op zichte van de kraan bepaald werd. Belangrijk was ook dat water en zeep snel werden afgevoerd. Bij achterblijvende zeep zou de luchtstroom van de Airblade Tap deze rondblazen. Uit de test zijn drie vormen van Marlan® voortgekomen die perfect werken met de Airblade Tap:

  • Florence – Mooi licht ovale vorm wasbak
  • Swing – Luxe rechthoekige wasbak, aan beide kanten schuin aflopend
  • Leolan – Rechthoekige wasbak. Deze vorm is zowel onder als bovenop het blad te plaatsen

Marlan wasbakken voor Dyson Tab samenwerking met CitroenAir 

Dyson Airblade™ Tap handdroogtechnologie in een kraan

De Dyson Airblade Tap beschikt over unieke voordelen voor sanitaire ruimtes waar hoge eisen aan hygiëne worden gesteld. De Tap wordt door intelligente infrarood sensoren geactiveerd. Dankzij de ingebouwde handdroger kunnen de handen gewassen en gedroogd worden op één plaats, zonder verdere fysieke aanrakingen.

Drie combi-deals exclusief verkrijgbaar bij CitroenAir!

Door onze samenwerking met Marlan kan CitroenAir drie unieke wasbakken exclusief aanbieden. Dit doen wij door middel van drie basissets:

  • Ovale wasbak Marlan® – Dyson Tap
  • Luxe rechthoekige wasbak Marlan®. Aan beide kanten schuin aflopend – Dyson Tap
  • Rechthoekige wasbak Marlan®. Deze vorm is zowel onder als bovenop het blad te plaatsen – Dyson Tap

De wasbakken kunnen in een divers aantal kleuren worden geleverd.

Kleuren wasbakken Marlan voor Dyson Tab samenwerking met CitroenAir

Voordelen van de Marlan combi-deals

  • Gegarandeerd geschikt en werkend met de Dyson Tap
  • Personalisatie in maatwerking en kleuren mogelijk
  • Ook verkrijgbaar in een voordelige basisset
  • Snelle levertijd (ca. 4 weken)

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze medewerkers? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
Telefonisch te bereiken via +31 (0)318 59 29 30 (alle werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Betalen op factuur