Franke EXOS vertegenwoordigt functionaliteit in harmonie

CitroenAir — Nieuwe producten

Franke Exos is een nieuwe systeemlijn. Kenmerkend voor Franke Water Systems zijn de geheel op elkaar afgestemde wastafels en accessoires.
Door het gebruik van verwisselbare fronten in verschillende soorten materialen, zoals roestvrij staal en glas, kunnen verschillende sferen in de ruimtes worden gecreëerd.

Afhankelijk van de ruimte en het kleurconcept kunnen designers en architecten een keuze maken uit verschillende fronten voor zeepdispensers, handdoekautomaten en afvalemmers. Deze elementen kunnen achteraf zonder problemen worden verwisseld. Met de conversiekits kunnen de zeepdispensers zelfs worden geconverteerd van mechanische naar elektronische werking of van vloeibare zeep naar schuimzeep.

 

Interessant voor designers en architecten

De nieuwe lijn van EXOS  is uitermate geschikt voor toiletruimten in semi-openbare en openbare toepassingsgebieden, zoals in hotels, restaurants, kantoren of recepties.

Met EXOS accessoires slaat Franke bovendien een nieuwe weg in met:

  • Helder design
  • Modulaire systemen
  • Hoog kwalitatief materiaal
  • Optie voor op maat gemaakte oplossingen
  • Duurzaamheid

EXOS accessoires en wastafels staan garant voor een optimale flexibiliteit in design op het gebied van architectuur en planning. De lijn is geschikt voor individuele, op maat gemaakte oplossingen voor nieuwe of bestaande openbare of semi-openbare gelegenheden.
De hele lijn vertegenwoordigt een uitgebreid assortiment die garant staat voor maximale betrouwbaarheid, een flexibele planning en een modulaire reeks functies van de hoogste kwaliteit.

Bij CitroenAir is de Franke EXOS collectie verkrijgbaar in 3 kleuren

Bekijk de collectie in onze webshop

Franke Exos ZwartZwart Franke Exos WitWit Franke Exos GrijsRVS

Awards die de systeemlijn EXOS heeft ontvangen:

  • De actuele wastafel- en accessoirelijn EXOS. van Franke ontving in januari 2016 het keurmerk PLUS X Award in maar liefst drie categorieën. Een jury van vooraanstaande vakjournalisten en experts uit de branche bekroonde de lijn voor uitzonderlijk goede producteigenschappen in de categorieën High Quality, design en functionaliteit.
  • In 2017 won EXOS de Duitse Design Award Special Mention in de categorie Bad en Wellness. De internationale jury bestaande uit wereldberoemde experts eert jaarlijks producten met een uitstekende ontwerpkwaliteit.

Bezoek een gerelateerde branche pagina van CitroenAir

Horeca en Hotel   publieke ruimtes  

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons diepe assortiment en een veelzijdigheid aan goede sanitair merken, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze accountmanagers? Maak dan eenvoudig een afspraak door te bellen naar +31 (0)318 59 29 30 op werkdagen (8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Inschrijven nieuwsbrief
Betalen op factuur