Franke F5 mengkranen overtuigen met innovatieve functies

CitroenAir — Handhygiëne

Franke F5 mengkranen overtuigen met elegante vormgeving en innovatieve functies. Nog nooit zag water- en energiebesparing in openbare sanitaire ruimtes er zo goed uit. Franke heeft tevens een wereldprimeur met de eerste keramische, zelfsluitende patroon.

Bij de uitvoeringen met thermostaat wordt er een actieve beveiliging tegen verbranding gegarandeerd. De combinatie met een hygiënische eenheid maakt automatische hygiënische spoelingen mogelijk. Indien gewenst kunnen de mengkranen conform de voorschriften thermisch worden gedesinfecteerd.
Bij alle zelfsluitende armaturen van de F5 lijn wordt voor het eerst een keramische patroon gebruikt, die zich onderscheidt door hoogste betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De F5 eengreepsmengkraan biedt:

  • Een betrouwbaar comfort
  • Een overtuigend design
  • De ergonomisch gevormde greep biedt een indicatiefunctie voor de mengmarkering
  • De kraan is ook geschikt voor douches

F5 kranen kunnen net als de F3 kranen worden geprogrammeerd met verschillende functies en bedieningsopties, afhankelijk van de toepassing.
De ingebouwde keramische patroon beschikt, dankzij het brede instelbereik, over een excellente mengverhouding. De elektronica maakt automatische en individueel instelbare waterhygiëne spoeling mogelijk in combinatie met hygiëne eenheden en het starten van thermische desinfectieprogramma’s.

Franke F5 mengkranen zelfsluitende technologie

Alle F5S zelfsluitende kranen zijn uitgerust met de innovatieve en drukonafhankelijke keramische patroon van Franke. Met een lichte druk wordt de waterstroom geactiveerd, die na een ingestelde stromingstijd automatisch stopt.

De ingebouwde keramische patroon beschikt bovendien over een ingebouwde beveiliging tegen verbranding via de thermostaat. Dankzij de combinatiemogelijkheid met optionele hygiënische eenheden bieden deze unieke eengreepsmengkranen extra mogelijkheden op het gebied van hygiëne.

Lees ook het artikel de Franke F3 armaturenlijn is tijdloos mooi.

Franke f5 lijn mengkraan

 

Bezoek een gerelateerde branche pagina van CitroenAir

Zorg  

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze medewerkers? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
Telefonisch te bereiken via +31 (0)318 59 29 30 (alle werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Service!

Advies, snelle levering.

Jan
26 Jul 2021

10 / 10
Betalen op factuur