Handhygiëne is van belang in iedere branche

CitroenAir — Hygiëne

Handhygiëne wordt door Wereldgezondheidsorganisatie WHO gezien als één van de belangrijkste interventies om verspreiding van infecties te voorkomen.

Ieder jaar op 5 mei vraagt de wereldgezondheidsorganisatie daarom aandacht voor het belang van goede handhygiëne in de zorg. Hierbij vragen zij of er zoveel mogelijk organisaties en bedrijven mee willen werken om dit belangrijke punt wereldwijd kenbaar te maken.
Daarnaast is goede handhygiëne belangrijk voor iedereen in elke branche.

Voorkom besmettingsgevaar in de gezondheidszorg

Uit onderzoek is gebleken dat besmettelijke ziekten vooral via de handen worden overgebracht. Daardoor lopen jaarlijks, naar schatting van het RIVM, ruim 74.000 patiënten een zorginfectie op die ontstaat tijdens het verblijf of behandeling in een zorginstelling.

Het inperken van bacterieel besmettingsgevaar in de zorg is daarom essentieel. Het sanitair in de zorg moet aan de WIP (Werkgroep Infectie Preventie) richtlijnen voldoen.

Clean hands WHO Internationale dag handhygiëne in de zorg 5 mei 2018 CitroenAir

Handhygiëne begint met de juiste producten

Om aan goede handhygiëne te kunnen voldoen zullen de juiste producten aanwezig moeten zijn. Dat is waar CitroenAir gespecialiseerd in is en wij ons steentje kunnen bijdragen aan goede en betere hygiëne in bijvoorbeeld de gezondheidszorg. Doordat we over meer dan 13000 sanitaire accessoires van topmerken in ons assortiment beschikken kunnen we aan iedere branche de best passende hygiënische oplossing bieden.

Bij CitroenAir leveren we niet alleen sanitair producten, maar geven we desgewenst ook advies op maat (op locatie is mogelijk). Dit doen wij in heel Nederland maar ook in België en in overleg in Duitsland.
Ook voor een maatwerktraject, van concept tot realisatie, bent u bij ons aan het goede adres. Wij doen dit in heel Nederland en België en in overleg ook in Duitsland.

Clean hands WHO Internationale dag handhygiëne in de zorg 5 mei 2018 CitroenAir

Onze branchekennis voor de juiste sanitair accessoires

Infectiepreventie begint met goede handhygiëne in iedere branche. CitroenAir heeft in de afgelopen jaren veel kennis opgedaan in specifieke branches.
Deze branchekennis helpt onze experts om de wensen van klanten te begrijpen en er adequaat op in te spelen.

Branches waarin CitroenAir gespecialiseerd is:

  • Onderwijs
  • Industrie
  • Gezondheidszorg
  • Kantoren
  • Interieurbouw
  • Horeca
  • Architecten
  • Installatiebedrijf
  • Schoonmaakbedrijf
  • Openbare Gebouwen

(Afbeelding van een branche)

Wij hechten waarde aan goede hygiëne die wereldwijd voor iedereen mogelijk zou moeten zijn.

Meer informatie of vragen over onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten door op werkdagen (8.30 – 17.00 uur) te bellen naar +31(0)318-592930. Liever contact via de mail, bezoek dan de contactpagina.

 

CitroenAir, ook specialist in Gezondheidszorg

Het voorkomen van infecties is in de gezondheidszorg een constant punt van aandacht. De uitstraling van het sanitair in (para)medische instellingen speelt een steeds grotere rol. Wij adviseren u graag, zodat u de sanitairoplossingen vindt die aan al deze wensen en eisen voldoen.

Meer gezondheidszorg op CitroenAir

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang iedere maand productinformatie, branchenieuws en acties. We sturen gemiddeld 1 nieuwsbrief per maand.

Inschrijven nieuwsbrief