Het nieuwe kleurenconcept van d line

CitroenAir — Nieuwe producten

Bent u van plan een design-statement te maken? Wij helpen u daarbij. Het nieuwe d line kleurenconcept biedt toegang tot d line designklassiekers in exclusieve metaalkleuren, in volle kleuren, een massief metalen coating zoals messing of roestvrij staal of een onzichtbare antibacteriële coating.

Kleuren afstemmen op uw specifieke wensen

We bieden u verschillende kleuren en coating-processen voor verschillende doeleinden. Bekijk onze vier favoriete kleuren die onze standaardkleuren zijn geworden en die een wereld van mogelijkheden bieden. Als u werkt aan een bouwproject van een bepaalde omvang, dan kunnen wij bovendien de kleuren precies afstemmen op uw specifieke wensen: vraag daarvoor een afzonderlijke offerte aan. Meer informatie? Neem contact op met CitroenAir.

Product codes en kleuren

Een overzicht met de product codes van de d line artikelen in kleuren:

PVD coating
P1= gunmetal
P2=copper
P3=brass
P4=charcoal
RAL
R1=RAL 9005
R5=RAL 7037
R6=RAL 7047
R7= RAL 9016

Wij hebben een beperkt aantal kleuren op voorraad. Indien de kleuren niet op vooraad zijn hanteren wij een levertijd voorRAL 4-6 weken en PVD 6-8 weken.

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze medewerkers? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
Telefonisch te bereiken via +31 (0)318 59 29 30 (alle werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Service!

Advies, snelle levering.

Jan
26 Jul 2021

10 / 10
Betalen op factuur