Horecava 2014!

CitroenAir — Beurzen

Over iets minder dan een week is het weer tijd voor de Hotel Restaurant Café Vakbeurs (Horecava). Dit is de grootste nationale vakbeurs en uiteraard staat deze beurs helemaal in het teken van de horeca. Ingedeeld in vier verschillende werelden: Puur, Hotel, Nachtleven, Innoveer en Fastservice. De vakbeurs is een ontmoetingsplek voor iedereen die affiniteit heeft met de horeca. Dit jaar vindt alweer de 58e editie plaats en er is weer een bomvol programma: wedstrijden, allerlei sprekers, shows en nog veel meer bruisend spektakel.

Waarom bezoeken
Ook deze Horecava wordt er weer een Innovation Award uitgereikt. Deze prijs wordt uitgereikt aan het meest innovatieve product van dit jaar, maar dan toegespitst op de horeca. In de categorie Interior & Design is de Dyson Tap genomineerd voor deze Award. De eerste dag van de beurs, maandag 13 januari, wordt bekend welk product deze Award heeft verdiend. De Tap van Dyson is een sensorkraan, maar dan gecombineerd met de bekende handdroogtechniek van Dyson. De jury is erg te spreken over het design, de hygiënische werking en de ruimtebesparing die het product oplevert. Naast de uitreiking van de HIA is er bijvoorbeeld een bierkennis Quiz, allerlei workshops, NK koks en NK pannenkoeken bakken. Verder is de beurs uitermate geschikt om in contact te komen met vakgenoten, leveranciers en andere stakeholders.

Washroom takeover
Citroen-Air is groots aanwezig op de beurs, in de toiletruimtes en de garderobe bij hoofdingang K. Samen met Dyson doen we een washroom takeover; dat betekent dat deze ruimtes dus in het teken staan van de producten van zowel Dyson als van Citroen-Air. Op deze plaats kunt u dus uitgebreid kennis maken met onze producten en u kunt ook terecht voor alle vragen. Verder kunt u daar de genomineerde Dyson Tap sensorkraan uitgebreid testen en bekijken – en dat is de moeite waard.

www.horecava.nl

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze medewerkers? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
Telefonisch te bereiken via +31 (0)318 59 29 30 (alle werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Service!

Advies, snelle levering.

Jan
26 Jul 2021

10 / 10
Betalen op factuur