ISO 9001:2015 certificering is door CitroenAir behaald!

CitroenAir — Citroen-Air B.V.

CitroenAir voldoet aan de nieuwe normen van de ISO 9001:2015 en daar zijn we natuurlijk trots op.

Deze certificering staat voor de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. ISO 9001:2015 legt de nadruk op de klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering.

Dekra Certificering

De audit is uitgevoerd door DEKRA. Dit bedrijf werkt al meer dan 90 jaar aan het vergroten van de veiligheid thuis, op weg en op het werk. De in 1925 opgerichte Deutsche Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein e.V is uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevende expertiseorganisatie. Er werken ruim 44.000 medewerkers in meer dan vijftig landen op vijf continenten.

Een goed kwaliteitssysteem volgens de nieuwe norm van ISO 9001:2015 draagt onder andere bij aan:

 • Hogere klanttevredenheid
 • Gemotiveerde medewerkers
 • Groei en verbetering
 • Hoge kwaliteit van proces en product
 • Efficiëntie en slagvaardigheid

De belangrijkste wijzigingen van ISO 9001:2015

De nieuwste versie ISO 9001:2015 is de vervanging van ISO 9001:2008 certificering en is op verschillende punten gewijzigd.

De belangrijkste wijzigingen zijn:

 • De focus op leiderschap en betrokkenheid bij het topmanagement
 • Risico gericht denken
 • Bredere kijk op risicomanagement en omgaan met kansen
 • Nadruk op het meten en aanpassen van doelstellingen
 • Communicatie en bewustwording
 • Minder voorgeschreven eisen

CitroenAir is voortdurend in beweging

Al meer dan 60 jaar zijn we als CitroenAir het verbindend element tussen architect en installateur, tussen dromen en doen. De schakel tussen mooie merken en de markt. De heer Citroen – aan wie we nog steeds onze bedrijfsnaam danken – legde in 1954 de basis van ons bedrijf. Het importeren van producten was vanaf die tijd een kernfunctie van het bedrijf. In de jaren negentig gingen we verder onder de naam CitroenAir. We importeerden sanitaire accessoires uit verschillende werelddelen.

Het assortiment van ons bedrijf bestaat uit sanitair accessoires. Wij zijn specialist op dit gebied en leveren sanitair accessoires en de bijbehorende navullingen.

De drang om altijd de beste oplossing te willen leveren heeft ervoor gezorgd dat CitroenAir inmiddels internationaal is gegroeid naar een innovatief bedrijf dat (maatwerk)oplossingen levert voor de sanitaire ruimte. Waar CitroenAir is ontstaan als groothandel voor sanitair accessoires met een sterk dienstverlenend karakter, is de focus van ons bedrijf inmiddels opgeschoven naar de huidige rol als ‘adviserende toeleverancier’

Groei. vooruitgang, kwaliteit en ontwikkeling van ons bedrijf zijn doelstellingen die wij ambiëren.
Met ons gemotiveerde team zijn wij voortdurend in beweging om de kwaliteit van onze dienstverlening en producten alsook de klantentevredenheid te verbeteren.

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze medewerkers? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
Telefonisch te bereiken via +31 (0)318 59 29 30 (alle werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Inschrijven nieuwsbrief
Betalen op factuur