Met garage Geurtsen rijdt CitroenAir voortaan klimaatbewust

CitroenAir — Partners

In 1980 begon Gijs Geurtsen als 16 jarige jongen vanuit het ouderlijk huis te werken als monteur van auto’s. In de loop der jaren heeft Gijs samen met zijn zoon Willem een familiebedrijf weten op te bouwen.
Met 7 fulltime medewerkers en enkele parttimers is garagebedrijf Geurtsen een begrip in Veenendaal en omstreken geworden.

Met de slogan GGG ‘Geeft Goede Garantie’ hebben ze een vertrouwensband met hun klanten weten op te bouwen omdat ze waar maken wat ze zeggen. Van die klanten is CitroenAir er één van. Sinds het jaar 2002 komen wij bij garage Geurtsen in Veenendaal voor vakkundig onderhoud en reparaties van onze bedrijfsauto’s.

Geurtsen Citroenair Volkswagen

Duurzaam rijden naar onze klanten

Voor ons bedrijf rijden we met regelmaat naar onze klanten. Omdat we graag bijdragen aan een beter milieu hebben we besloten om duurzaam te gaan rijden. De keuze om daarvoor naar garage Geurtsen te gaan was voor ons dan ook makkelijk gemaakt.
Door het deskundige advies dat we kregen rijden we vanaf nu met twee elektrische auto’s van garage Geurtsen. We kregen er zelfs een slagroomtaart bij! Iedere klant die bij garage Geurtsen een auto aanschaft krijgt overigens een taart. Want een aankoop van een nieuwe auto mag een klant vieren.

Wij zijn zeer tevreden over garage Geurtsen en hebben niet alleen het volste vertrouwen in hun deskundige advisering, de monteurs en hun vakmanschap, maar ook in de elektrische auto’s.
We rijden voortaan stiller, schoner en klimaatbewust naar onze klanten!

De historie op de website van garage Geurtsen is, naast wat ze als bedrijf doen, een aanrader om te lezen.

Personeel Garage Geurtsen

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze medewerkers? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
Telefonisch te bereiken via +31 (0)318 59 29 30 (alle werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Een heel prettig bedrijf

Goed contact en bestellingen snel geleverd.

Martin
21 Sep 2021

9 / 10
Betalen op factuur