miscea dispenser kranen geven een nieuwe ervaring aan het handen wassen

CitroenAir — Handhygiëne

Het geregeld wassen van handen kan de verspreiding van bacteriën voorkomen. Aanvankelijk hebben de vele besmettingen door Covid19, mensen daar nog meer bewust van gemaakt. In horecagelegenheden en andere druk bezochte openbare ruimtes zoals luchthavens, treinstations, scholen, universiteiten, kantoren of sportruimtes is het dan ook van belang dat bezoekers hun handen daar goed kunnen wassen.

Goede handhygiëne voor bezoekers in openbare ruimtes

miscea heeft stijlvolle sensor dispenser kranen ontwikkeld die een volautomatisch handwasprogramma bezitten. Handen kunnen met deze kranen op een vaste hygiënische volgorde van zeep en water gewassen.

Wereldwijd wordt er bewuster omgegaan met handhygiëne

Sinds het coronavirus zijn meer mensen bewuster bezig met goede handhygiëne. Ze willen in een openbare ruimte hun handen dan ook goed kunnen wassen. Het handwasprogramma van de miscea sensorkranen is bijzonder geschikt voor gebruik in drukbezochte openbare ruimtes. De touch-free kranen zorgen ervoor dat bezoekers hun handen goed kunnen wassen op een verantwoorde manier.

miscea sensor kraan CitroenAir miscea sensor kraan CitroenAir

 

De touch-free kranen kunnen ook zonder het automatische handwasprogramma worden bediend. Met de miscea afstandsbediening kunt u alle miscea sensorkranen naar uw eigen wensen instellen. Daarnaast geeft het stijlvolle ontwerp van de miscea kraan elke binnenruimte een moderne uitstraling.

miscea touch-free kranen zorgen voor gebruikersgemak en goede hygiëne

  • Met een handbeweging naast de gekozen sensor in de glazen rand, wordt de gewenste functie geactiveerd.
  • Gekleurde LED-verlichting bevestigt welke functie gekozen werd.
  • Een beweging van de hand onder de water- en vloeistoffenkraan zet de pompen en het uitstromen van de gekozen vloeistof in werking.

Demonstratie van de miscea touch-free kranen bij CitroenAir

We zijn al een aantal jaren leverancier van miscea. Deze kranen hebben we in onze showroom staan zodat we ze kunnen demonstreren aan geïnteresseerden. Dat kan door te videobellen of bij ons op afspraak onder de regels van het RIVM. Bel bij interesse voor een demonstratie van de miscea dispenser kraan met de klantenservice van CitroenAir +31 (0)318 59 29 30 of stuur een mail naar info@CitroenAir.nl.

Meer informatie over miscea?

Bekijk de merkpagina van miscea. Hier vindt u verschillende collecties en brochures die u kunt downloaden.

Bezoek een gerelateerde branche pagina van CitroenAir

Horeca en Hotel   Kantoren   publieke ruimtes  

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze medewerkers? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
Telefonisch te bereiken via +31 (0)318 59 29 30 (alle werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Een heel prettig bedrijf

Goed contact en bestellingen snel geleverd.

Martin
21 Sep 2021

9 / 10
Betalen op factuur