De moderne vader wil ook een verschoontafel

CitroenAir — Hygiëne

Onlangs gaf cabaretier en columnist Jasper van Kuijk via Twitter te kennen: ‘Elke keer als ik mijn kind wil verschonen moet ik tijdelijk van geslacht veranderen.’ Bekijk de tweet

Hij doelt hiermee op het feit dat er in veel horecagelegenheden geen verschoontafels voor vaders aanwezig zijn. Dit twitterbericht kreeg veel positieve respons van zowél mannen als vrouwen.

Achterhaalde gedachte

Het is een achterhaalde gedachte dat alleen een moeder het kind verschoont. Ook wanneer een gezin gezamenlijk een restaurant bezoekt, kan het zijn dat een vader zijn kind wil kunnen verschonen. Dat hier vaak geen goede mogelijkheid voor bestaat wordt steeds vaker als storend ervaren.

Een sanitaire ruimte waarin ook de vader het kind kan verschonen zal steeds belangrijker worden. In Amerika heeft president Obama hier zelfs een wet voor getekend! Nu het belang duidelijk is; Hoe pak je dit aan?

Denk in oplossingen van nu

Als eigenaar van een publieke ruimte zul je met dit probleem aan de slag moeten, want ook dit vormt onderdeel van de totaalbeleving. Een tevreden klant is een klant die graag nog eens bij je terugkomt.

Een productlijn die prima oplossingen biedt voor dit probleem zijn de producten van Koala Kare. Een mooi assortiment aan schoonmaaktafels, die u ook gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen.

CitroenAir is een specialist op het gebied van hygiëne. Of het nu gaat om een passend advies of om het leveren van de juiste producten. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons team of bezoek, tijdens kantooruren, ons experience center.

Samen staan we achter de moderne man en het moderne gezin.

Vriendelijke groet,
team CitroenAir

Referenties:
http://www.telegraaf.nl/e/26864634
https://vrouw.nl/artikel/in-het-nieuws/37778/de-moderne-vader-eist-verschoonplek-op
http://www.smithsonianmag.com/smart-news/obama-just-signed-law-mandating-diaper-changing-tables-mens-restrooms-180960753/

Bezoek een gerelateerde branche pagina van CitroenAir

Horeca en Hotel  

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons diepe assortiment en een veelzijdigheid aan goede sanitair merken, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze accountmanagers? Maak dan eenvoudig een afspraak door te bellen naar +31 (0)318 59 29 30 op werkdagen (8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Inschrijven nieuwsbrief
Betalen op factuur