Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /usr/share/nginx/html/app/classes/Cache.php on line 127
'Niet staan op het toilet!' - Blog Citroen-Air

‘Niet staan op het toilet!’

CitroenAir — Hygiëne

Sommige gewoonten zijn voor de een minder vanzelfsprekend dan voor de ander. Zo schijnt het niet voor iedereen normaal te zijn om gewoon te gaan zitten op een toilet. Een Londense bank heeft zoveel last van buitenlandse medewerkers die op de pot gaan staan, dat ze instructies hebben opgehangen in de toiletten.

Op een kleine poster is te zien wat de Engelse toiletetiquette is. Zo kan de onwetende vreemdeling leren hoe men in Engeland normaal gesproken op het toilet gaan zitten (dus niet met twee voeten op de wc-bril).

Ook krijgt de bezoeker tips om door te spoelen. Dit dient met de handen gedaan te worden en dus niet met de schoenen. Daarnaast krijgen gebruikers de tip om het toiletpapier wel in de wc te gooien, maar de plastic bekertjes juist weer niet.
Verder wordt ook aangegeven dat het handvat van de deur geen reserverolhouder is.

Bron: dailymail.co.uk

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze medewerkers? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
Telefonisch te bereiken via +31 (0)318 59 29 30 (alle werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Betalen op factuur