Nieuws over de webshop! Trending sanitair accessoires

CitroenAir — Geen categorie

Als internationaal bedrijf hebben wij bij CitroenAir, als leverancier van sanitair accessoires en dienstverlening in het leveren van maatwerkoplossingen, een goede klantenservice hoog in het vaandel staan. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook digitaal op onze website/shop willen wij onze klanten ontzorgen.

 Daarom werken wij voortdurend aan verbeteringen van onze website/shop. Hiermee kunnen wij u beter de weg wijzen naar onder andere:

  • Informatie en het bestellen van sanitair accessoires
  • Informatie over maatwerkoplossingen in verschillende branches
  • Een offerte aanvragen
  • Persoonlijk contact met onze medewerkers

Trending producten

Op onze website is nu het kopje trending aan het hoofdmenu toegevoegd. Hier staan sanitair accessoires die onder andere goed lopen, nieuw in ons assortiment zijn of die wij zelf onder de aandacht willen brengen.

Handhygiëne producten COVID-19

Tijdens deze pandemie is een goede handhygiëne een belangrijke maatregel om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Om u beter van dienst te zijn kunt u producten voor goede handhygiëne nu sneller vinden in het hoofdmenu onder het kopje trending.

Ook wat verder op de hoofdpagina is nu een blok uitgelicht: Handhygiëne / COVID-19 toegevoegd. Deze linkt meteen door naar een collectie van handhygiëne producten die uit voorraad leverbaar zijn. Deze collectie wordt dagelijks bijgewerkt.

Contact met ons opnemen

Voor meer informatie of vragen kunt u op werkdagen contact opnemen met onze klantenservice. Belt u dan naar 0318-592930.

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze medewerkers? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
Telefonisch te bereiken via +31 (0)318 59 29 30 (alle werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Betalen op factuur