The untouchable™ de multifunctionele handenvrije kraan

CitroenAir — Hygiëne

CitroenAir staat achter de wereldwijde patiëntenveiligheidscampagne ‘Save Lives: Clean Your Hands’ van Wereldgezondheidsorganisatie WHO (World Health Organization) op 5 mei 2017.

De campagne op 5 mei herinnert aan het belang van passende handhygiëne in gezondheidszorgfaciliteiten. In Europa worden meer dan 4 miljoen patiënten jaarlijks getroffen door gezondheidszorg-infecties, in de VS meer dan 1,7 miljoen.

Goede handdesinfectie is de meest effectieve maatregel om de verspreiding van infecties te voorkomen, waardoor het aantal zorgverwante infecties aanzienlijk wordt verminderd.

Superieure hygiëne

Handenvrije bediening

Hoe meer toestellen er nodig zijn om de handen schoon te maken, hoe groter het risico op kruisbesmetting. De handenvrije vloeistofafgifte van the untouchable werkt dit risico helemaal weg.

Automatische spoelfunctie

De geïntegreerde spoelfunctie voert automatisch 24 uur na de laatste activering stilstaand water af om de groei van legionellabacteriën tegen te houden.

Het gemak van the untouchable™

The untouchable maakt gebruik van een elegante infrarood interface, die wordt bediend via een eenvoudig proces: boven selecteren, onder ontvangen. Door boven the untouchable™ te vegen – in eender welke richting – bladert de dispenser door de beschikbare vloeistoffen. Wanneer de gewenste vloeistof is geselecteerd, houdt u uw handen gewoon onder de kraan.

untouchable kraan

Productdosering

  • Standaard euroflesjes van 1.000 ml
  • Geschikt voor zepen, ontsmettingsmiddelen en lotions met lage viscositeit
  • Navulbaar met flesjes met brede nek
  • Aanpasbare dosering
  • Zeep: 1 – 2,5 ml
  • Ontsmettingsmiddel: 0,8 – 2,0 ml
  • Doorlooptijd water: 1 – 180 seconden

Design en kwaliteit in één

Het geavanceerde, minimalistische design van the untouchable™ ziet er niet alleen goed uit, maar de robuuste AISI 316 roestvrijstalen behuizing beschermt de kraan ook nog eens tegen corrosie, bacteriën en vandalisme.

De kraan wordt geproduceerd in een ultramoderne fabriek in Duitsland, waar de kwaliteit van het product op de eerste plaats staat.

Door zeep, ontsmettingsmiddel, lotion en water te combineren, bespaart the untouchable™  ruimte voor essentiële medische of laboratoriumapparatuur. Tergelijkertijd biedt het de kans om een designbewuste werkruimte te creëren.

CitroenAir voor totaal oplossingen in hygiëne

Het team van CitroenAir denkt des gewenst met uw ideeën mee en geeft advies op maat. Wij hebben een groot assortiment aan betrouwbare en complete oplossingen voor goede hygiëne in de zorg.  Voor vragen of informatie kunt u contact met ons opnemen. Ons team staat u graag te woord.

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang iedere maand productinformatie, branchenieuws en acties. We sturen gemiddeld 1 nieuwsbrief per maand.

Inschrijven nieuwsbrief