Toiletseatcleaners en Toilet Seat Cover dispensers

CitroenAir — CitroenAir Campus

Wilt u dat uw gasten het gebruik van uw sanitaire ruimte als schoon, fris en prettig ervaren?
Dan is een toiletseatcleaner een mooie aanvulling op de schoonmaakbeurten van de sanitaire ruimte.
Uw bezoeker kan dan zelf met behulp van wat velletjes toiletpapier en de inhoud van de toiletseatcleaner eenvoudig, snel en grondig de toiletbril reinigen.

Een andere frisse oplossing is een toilet seat cover dispenser. Deze dispenser bevat wegwerp velletjes in de vorm van een toiletbril waarmee uw bezoeker de toiletbril eenvoudig af kan dekken. Deze wegwerp velletjes mogen na gebruik door het toilet worden gespoeld.

Toiletseatcleaners

Wij bieden verschillende toiletseatcleaners aan. De toiletseatcleaners van SanTRAL bijvoorbeeld, de SanTRAL TSU 5 E/D.

Deze dispenser is van RVS met aan anti fingerprint coating en heeft een venster om de vulling te controleren. De dispenser is vrij navulbaar en heeft een navulcontainer met een inhoud van ca. 600 ml. Deze dispenser is ook verkrijgbaar met een navulcontainer met een inhoud van 250 ml, dit is de TSU 2 E/D. Beide dispensers zijn ook verkrijgbaar met een witte coating.

Van Qbic- line heeft CitroenAir ook een toiletseatcleaner, namelijk de Qbic QSDR04T SSL en de Qbic QSDR04THQ SS. Beide dispensers hebben een inhoud van 400 ml. Deze dispensers zijn ook vrij navulbaar en worden geleverd inclusief een gebruikerspictogram. Het enige verschil tussen de dispensers is het soort RVS, de QSDR04T SSL is gemaakt van RVS 304 en de QSDR04THQ SS van RVS 316.

Verder bieden wij Wings en Mediclinics en dispensers aan. Bent u op zoek naar een kunststof dispenser dan kunt u kiezen voor de witte PlastiQline dispenser of de PlastiQline Exclusive dispenser.
Mediclinics heeft een aantal desinfectiemiddelendispensers van 1500 ml die ook gebruikt kunnen worden als toiletseatcleaner.

Navulling

De toiletseatcleaners kunnen eenvoudig met behulp van onze RAINBOW Ethades cannen worden nagevuld.

Toilet seat cover dispensers

Een andere optie om uw klanten het toiletgebruik als schoon en fris te laten ervaren is het aanbieden van een toilet seat cover dispenser. Een toilet seat cover dispenser bevat losse papieren velletjes waarmee de toiletbril eenvoudig kan worden afgedekt. Deze hoesjes beschermen tegen besmetting via de toiletbril. Deze losse papieren velletjes zijn oplosbaar en kunnen dus door het toilet worden gespoeld.

Wij hebben verschillende toilet seat cover dispensers in ons assortiment van Bobrick. Bijvoorbeeld de B-221, Classic toilet seat cover dispenser en de Bobrick B-3013 inbouw toilet seat cover dispenser. Ook hebben wij verschillende dubbelzijdige combinaties van Bobrick. Deze dispenser bestaat uit een toilet seat cover dispenser, toiletroldispenser en een afvalbakje.

Wilt u graag een passend advies? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0318-592930, u kunt ook een appje sturen naar dit nummer. Ook zijn wij te bereiken via de chatfunctie op onze website of via e-mail.

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze medewerkers? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
Telefonisch te bereiken via +31 (0)318 59 29 30 (alle werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Service!

Advies, snelle levering.

Jan
26 Jul 2021

10 / 10
Betalen op factuur