Training voor alle adviseurs van CitroenAir bij Ophardt in Issum

CitroenAir — Citroen-Air B.V.

Afgelopen woensdag zijn de klantadviseurs van CitroenAir op training geweest bij Ophardt in Issum in Duitsland.  Ophardt is de fabrikant van onder andere Santral en Ingo-man. Naast dat we een goede relatie hebben met Ophardt als leverancier, hebben we ook een goede samenwerking als het gaat om trainingen en het bijhouden van de productkennis. Eerst even kennismaking met de (bekende en) nieuwe medewerkers.

Ophardt CitroenAir personeel

Het trainingscentrum blijft een beleving. Het is een volledig ingericht ziekenhuis, met een realistische zorgomgeving om zo goed de toepassing van de producten te kunnen testen en verbeteren. In de realistische zorgomgeving zijn we van een diepgaande producttraining voorzien, zodat de klanten nog beter van advies kunnen worden voorzien.

Ophardt trainingscentrum

Tijd voor de training, want je bent nooit uitgeleerd

Tijdens de training zijn we volledig op de hoogte gebracht van de richtlijnen voor de zorg, ziekenhuizen en praktijken. Er werd ook uitgebreid aandacht geschonken aan de producten en onderdelen van de producten. Ook werd er over nieuwe ontwikkelingen gesproken (waar we later in het jaar over zullen berichten). Vanuit de ontwikkeling en innovatie is bijvoorbeeld de Ingo-man Untouchable ontstaan. Dit is een sensorkraan met (naar keuze) geïntegreerde desinfectiedispenser en/of zeepuitgifte. Deze kraan en het afgesloten desinfectiesysteem is goedgekeurd voor alle medische toepassingen en voldoet aan de WIP-richtlijnen. De Untouchable is vanaf nu ook verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren, waarvan matzwart een standaard is.

Ophardt producttraining

Ophardt ontwikkeling en innovatie

De dag is afgesloten met een rondleiding door de fabriek. In de verschillende productiehallen worden de hoogwaardige producten stap voor stap geproduceerd en geassembleerd. In een van deze hallen bevindt zich ook de oven waar de poedercoating voor alle RAL-kleuren plaatsvindt. Zo kunt u verschillende producten ook in een kleur naar keuze bestellen.

Een ding is duidelijk, in de goede relatie met Ophardt hebben we een partner die kwalitatieve producten levert, de markt in de gaten houdt en constant innoveert. Iets wat prima past bij onze visie ‘Hygiene ideas come true’.

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze medewerkers? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
Telefonisch te bereiken via +31 (0)318 59 29 30 (alle werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Service!

Advies, snelle levering.

Jan
26 Jul 2021

10 / 10
Betalen op factuur