Waarom bedrijven kiezen voor CitroenAir

CitroenAir — Citroen-Air B.V.

Waar CitroenAir is ontstaan als groothandel voor sanitaire accessoires met een sterk dienstverlenend karakter, is de focus van het bedrijf opgeschoven naar de huidige rol als adviserende toeleverancier. Onze overtuiging om altijd de beste oplossing te willen leveren heeft ervoor gezorgd dat wij internationaal zijn gegroeid tot een innovatief bedrijf in de hygiënische sector.

Accessoires voor de sanitaire ruimte vormen ons uitgangspunt, echter ligt onze kracht nu meer op het gebied van dienstverlening en het leveren van maatwerkoplossingen. Projecten realiseren we in nauwe en prettige samenwerking met de opdrachtgever als gelijkwaardige partner. Deze projecten worden begeleid door de experts van CitroenAir die over specialistische productkennis beschikken en veel ervaring hebben opgedaan binnen de sanitairbranche.

Projectondersteuning en maatwerktrajecten

CitroenAir levert ook complete projecten af waarin we in overleg met de opdrachtgever en/of de installateur en architect een compleet plan opstellen. Wij dragen zowel zorg voor de levering als voor de montage door onze ervaren monteurs.

De wensen van de opdrachtgevers ten aanzien van functionaliteit en design vormen daarbij het uitgangspunt. Dankzij ons brede assortiment sanitaire accessoires, van vooraanstaande merken, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Wij beschikken over grote voorraad in ons eigen magazijn zodat we producten snel kunnen leveren.

Magazijn CitroenAirHet is ook mogelijk om zelf te bepalen hoe het sanitair en de sanitaire ruimte moet worden, daarvoor biedt het CitroenAir maatwerk traject de beste oplossing. Kleuren, materialen en toepassingen kunnen dan volledig naar wens en exclusief voor u worden ontworpen.

De kracht van CitroenAir

  • Beschikt over een gespecialiseerd team voor in de sanitaire branche
  • Advies op maat en desgewenst op locatie
  • Nauwe samenwerking bij projectondersteuning
  • Expert in maatwerktrajecten
  • Eigen Experience Centre waar klanten producten kunnen zien, voelen en bespreken
  • Eigen magazijn waardoor we producten snel kunnen leveren
  • Breed scala aan sanitair accessoires en productlijnen van topmerken

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze medewerkers? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
Telefonisch te bereiken via +31 (0)318 59 29 30 (alle werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Inschrijven nieuwsbrief
Betalen op factuur