Waarom hygiëne in een toilet zo belangrijk is

CitroenAir — Hygiëne


Projecten
Het is bekend dat er door de crisis een terugval plaatsvindt in de bouw. Veel projecten worden wel aanbesteed, maar uiteindelijk niet uitgevoerd. Toch zijn er – ook nu – verschillende grote projecten gerealiseerd. Wij kijken bijvoorbeeld met trots naar het Rijksmuseum, OCOM Amsterdam, of een groot ziekenhuis in Tilburg: Sint Elisabeth. Ook Erasmus universiteit of bijvoorbeeld het Ikazia ziekenhuis. Verder kiezen veel overheidsinstanties voor de aanpak en de producten van Citroen-Air. Verschillende gemeentes en musea zijn door ons ingericht. Door een breed en diep assortiment kunnen we ook veel variatie bieden: op zoek naar een luxe RVS lijn? Of juist een plastic lijn met uw logo erop? Wij maken het.

Hoe het werkt
Vaak beginnen grote projecten met het plan van de architect. Hij heeft al grotendeels een idee over de inrichting van de ruimte. Vaak is een toiletruimte een van de laatste zaken waar aandacht aan wordt geschonken en soms lijkt het zelfs een onbelangrijk item in de bouw. Volkomen onterecht, want een verzorgde toiletruimte biedt zoveel meer gastvrijheid. Dat geldt uiteraard helemaal voor hotels en restaurants, maar ook voor kantoren.
Als een architect heeft laten zien wat de bedoeling is, dan gaan wij op zoek naar een passende lijn qua uitstraling en budget. Daarna kunnen we de producten op locatie demonstreren, zodat voor iedereen duidelijk is hoe het eruit komt te zien. Daarna zorgen wij voor snelle levering en al dan niet voor de montage.

Waarom hygiëne zo belangrijk is
Een goed voorbeeld hiervan is Esso Scheiwijk aan de A27, ter hoogte van Hoogblokland. Tankstations staan vaak bekend om de slordige en onhygiënische toiletten. Dit tankstation maakt het verschil, want zij hebben ruimtes waar een hotel nog jaloers op kan zijn. Als u eens in de buurt bent, loont het de moeite om hier een kijkje te nemen. De shop is ook schitterend ingericht en de producten zijn van een ongekende kwaliteit. Als je daar gebruikmaakt van het toilet, dan is de indruk compleet. “Oh, zo kan het dus ook!”
Het belang van een goed ingerichte ruimte en een verzorgde hygiëne worden vaak onderschat. Ik denk dat we allemaal weten hoe vervelend een smerig toilet kan zijn en dat een schoon toilet een goede indruk maakt. Kan uw toilet al door de keuring, of is het hoog tijd voor een grote schoonmaak?

Bekijk de foto’s: http://www.citroenair.nl/referenties/esso-scheiwijk-a27-hoogblokland

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze medewerkers? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
Telefonisch te bereiken via +31 (0)318 59 29 30 (alle werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Service!

Advies, snelle levering.

Jan
26 Jul 2021

10 / 10
Betalen op factuur