Wagner-EWAR strakke lijnen, subtiele designs

CitroenAir — Hygiëne

Wagner-EWAR: strakke lijnen, subtiele designs

Hoe mooi kan een gebruiksvriendelijke en hygiënische lijn sanitaire accessoires zijn? Wij laten het u graag zien met de sanitaire accessoires van Wagner-EWAR.

Sinds 1974 ontwikkelt en vervaardigt Wagner-EWAR hoogwaardige producten van roestvaststaal voor sanitaire ruimtes. De producten van Wagner-EWAR worden over de hele wereld verkocht.

Wat maakt het assortiment van Wagner-EWAR zo bijzonder?

Wagner-EWAR

RVS AISI 304

Alle producten van Wagner-EWAR worden exclusief vervaardigd van hoogwaardig nikkel-chroom staal, minimaal AISI 304. Dit is het ideale materiaal voor duurzame en vooral hygiënische producten. De producten hebben een antibacteriële werking en kunnen worden ontsmet, dit is een essentieel voordeel.
De producten zijn gesatineerd en geborsteld.

Door de tijdloze ontwerpen zijn de producten van Wagner-EWAR geschikt voor jarenlang gebruik.

Oplossingen voor elke ruimte

De producten zijn gebruiksvriendelijk, hygiënisch en voorzien van antidiefstal-beveiliging. Daarnaast hebben de producten een geringe mate aan onderhoud nodig. Ze zijn dus zeer geschikt voor openbare sanitaire ruimtes zoals luchthavens, stadions, universiteiten et cetera.
Daarnaast zijn de producten ook zeer geschikt voor kantoren door de tijdloze designs en de ruimtebesparende oplossingen.
Wagner-EWAR levert een groot assortiment aan producten die geïntegreerd kunnen worden om ruimte te besparen zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit. Er zijn ruimtebesparende oplossingen zoals bevestiging onder wastafelbladen of achter spiegels.

Powdercoating

De producten zijn voorzien van een Duplo coating; ze zijn gesatineerd en bovendien geborsteld – het optimale proces voor een onderhoudsvrij, hygiënisch oppervlak.
Daarnaast zijn er ook veel producten leverbaar met een gepolijst oppervlak, of voorzien van poedercoating in bijna iedere RAL-kleur.

Alles wat u maar wilt om ervoor te zorgen dat uw interieurdesign aan uw wensen beantwoordt.

Wagner-EWAR RAL

Wagner-EWAR RAL kleuren

Montage

De montage van de producten is eenvoudig en tijdbesparend. De bevestigingen zijn meestal onzichtbaar en voorzien van anti-diefstal beveiliging. Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd. Het is mogelijk passende bevestigingssets voor steunbeugels en scharnierbare steunbeugels te bestellen, afhankelijk van de structuur van de muur.
Er zijn vele opties voor montage mogelijk. Opbouw producten zijn eenvoudig te monteren bij renovaties van gebouwen. Het voordeel is dat in de roestvaststalen behuizing de kleuren van de omgeving weerspiegeld worden.
Het gebruik van inbouw producten is vooral makkelijk in nieuwbouwprojecten. Het frame verdwijnt volledig of gedeeltelijk in de muur, wat ruimte bespaart en minder schoonmaakwerk vereist. De met schroeven bevestigde frontplaten van de behuizing kunnen eenvoudig vervangen worden.
Montage in kasten/achter spiegels
Hierdoor is het mogelijk ‘onzichtbare’ oplossingen toe te passen. Het is raadzaam om verborgen montage toe te passen in publieke toiletruimtes. De meegeleverde zelfklevende pictogrammen geven de plaats van de dispensers aan.

Individueel ontworpen wastafels bieden genoeg ruimte voor het integreren van onze inbouwmodellen. Hierdoor ontstaan hele sierlijke wastafelruimtes. Met de optionele wand- of vloerbeugels kunt u de units renoveren.

Kostenbesparing

Een groot deel van de zeepdispensers en handdoekdispensers worden gevuld geleverd. Na levering kunt u blijvend besparen door de zeer voordelige en passende navullingen in onze webshop te blijven bestellen.

Papieren handdoeken Wagner-EWAR

Het assortiment van Wagner-EWAR bestaat uit verschillende lijnen;

A-Line

De A-Line is de meest uitgebreide productlijn met een tijdloze, strakke stijl en vervaardigd met hoogwaardig vakmanschap. De producten van de A-line zijn afgewerkt met volledig gelaste randen en praktisch onzichtbare sluitingen. Dit zorgt voor optimale hygiëne en hierdoor is deze lijn geschikt voor elke sanitaire ruimte.

Wagner-EWAR A-Line Wagner_EWAR

P-Line

Het kenmerk van het design van de P-Line zijn de ronde hoeken van de behuizing. In tegenstelling tot de A-Line zijn de artikelen niet volledig gelast, maar van puntlassen voorzien. De P-Line is zeer geschikt voor sanitaire ruimten in prijsgevoelige projecten.

Wagner-EWAR Wagner-EWAR

Vraag gerust aan één van onze specialisten voor de mogelijkheden.

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze medewerkers? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
Telefonisch te bereiken via +31 (0)318 59 29 30 (alle werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Een heel prettig bedrijf

Goed contact en bestellingen snel geleverd.

Martin
21 Sep 2021

9 / 10
Betalen op factuur