Wat zijn goede sanitair merken voor openbare ruimtes?

CitroenAir — Hygiëne

In openbare ruimtes wordt er veelvuldig door een breed aantal bezoekers gebruik gemaakt van de sanitaire ruimtes. Vanuit het oogpunt van infectiepreventie speelt handhygiëne in openbare ruimtes een belangrijke rol. Door deze ruimtes te voorzien van producten van kwaliteit van goede sanitair merken versterkt ook uw imago bij de bezoekers door een aangename ervaring in uw sanitaire ruimte.

Goede handhygiëne is een belangrijke maatregel om infecties te voorkomen. Ziekteverwekkers worden vaak overgedragen door contact met objecten die vaak worden aangeraakt.
Dat er beschikt kan worden over goede sanitaire voorzieningen in openbare ruimtes is dan ook belangrijk en met name van belang bij infectiepreventie en bestrijding. Zoals bij:

  • Luchthavens
  • Treinstations
  • Kantoor
  • Scholen
  • Horeca

In openbare ruimtes is de afwerking van sanitaire ruimten heel belangrijk

Een veelgestelde vraag is: ‘Wat zijn goede sanitair merken die bij een openbare ruimte passen?’ Vanuit onze expertise raden wij merken met roestvrijstalen (RVS) producten, die tegen een stootje kunnen, aan.
Roestvrijstaal is namelijk supersterk, slijtvast, en tevens duurzaam. Daarbij komt het voordeel dat het goed en snel schoon te maken is, waardoor u tijd en kosten bespaart.

Het is van belang dat deze openbare gebouwen in de verschillende branches voorzien zijn van goede kwalitatieve sanitair producten die makkelijk in gebruik en onderhoud zijn en een optimale hygiëne voor de gebruikers kunnen waarborgen. Een schone en frisse aanblik in een openbaar toilet draagt bij aan goede handhygiëne, wat ook weer ten goede komt van de volksgezondheid.

Sanitair producten SanTRAL® kunnen aan individuele eisen aangepast worden

Het topmerk SanTRAL® beschikt over een roestvrijstalen productlijn en is uitermate geschikt voor openbare ruimtes.
De RVS sanitair producten van SanTRAL® zijn voorzien van een permanente anti-vingerafdruk-coating (AFP) en behuizingen met een witte poedercoating, tot meer dan 213 klassieke RAL-kleuren.
Hierdoor kan het assortiment van santral aan individuele eisen aangepast worden.

In tegenstelling tot coatings op nano-basis is de santral AFP-uitrusting permanent bestand tegen conventionele reinigingsmiddelen. Zo worden zichtbare vingerafdrukken permanent effectief gereduceerd.
Dit zorgt bij de gebruikers van een openbaar toilet voor een schone en hygiënische indruk en zullen zij eerder gebruik maken van de sanitaire voorzieningen.

Meer over de productlijn van SanTRAL® kunt u vinden in onze webshop. CitroenAir levert ook de passende navullingen voor de santral dispensers.

 

Goede sanitair merken

Lees ook het artikel hygiëne openbare toiletten in Nederland gedaald.

Bezoek een gerelateerde branche pagina van CitroenAir

publieke ruimtes  

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons diepe assortiment en een veelzijdigheid aan goede sanitair merken, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze accountmanagers? Maak dan eenvoudig een afspraak door te bellen naar +31 (0)318 59 29 30 op werkdagen (8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Inschrijven nieuwsbrief
Betalen op factuur