WEPA Liquify is de nieuwste innovatieve productserie in hygiënepapier

CitroenAir — Hygiëne

De nieuwste productserie WEPA Liquify is 100% veilig in gebruik en 100% snel oplossend. Deze serie is een product van WEPA Professional en vanaf nu verkrijgbaar bij CitroenAir.
WEPA Professional is producent van hygiënepapier en ontwikkelt duurzame, innovatieve en trendy oplossingen voor sanitaire ruimtes.
Bij WEPA hebben ze kwaliteit ver doorgevoerd, onder meer door te werken volgens verschillende gecertificeerde managementsystemen. Hiermee borgen zij dat ze continu verbeteren op alle aspecten.  Ze zorgen ervoor dat op zowel sociaal, ecologisch als economisch vlak hun kwaliteit continu verbetert.

WEPA Liquify biedt vertrouwen in een veilig product

Klanten die WEPA liquify hygiënepapier gebruiken, kunnen vertrouwen op een veilig product dat geen leidingen verstopt. Zelfs als handdoekpapier of cosmeticatissues in de wc geworpen worden, blijven gevoelige sanitaire ruimtes altijd functioneel. Bovendien merkt de gebruiker geen verschil met hygiënepapier van de gewone WEPA-kwaliteit. WEPA liquify hygiënepapier is uitvoerig getest op het gebied van gebruiksveiligheid, oplosgedrag en de probleemloze werking in gevoelige leidingsystemen.

De voordelen van WEPA Liquify:

  • 100% veilig in gebruik
  • 100% snel oplossend
  • Een minimaal risico op blokkering van leidingen    
  • Minder onderhouds, reparatie en reiniging nodig   
  • Verbeterde hygiëne
  • Altijd volledig functionele was- en sanitaire ruimtes
  • Zeer goede indruk en zeer tevreden gebruikers

Ideaal voor locaties met een verhoogd risico op verstopte leidingen

WEPA Liquify is uitermate geschikt voor alle hoge risicogebieden op verstopte leidingen. Zoals b.v. voor vliegtuigen, schepen, spoorwegen, voor kamperen en evenementen of voor alle gebieden met smalle of verouderde pijpleidingen.

Wepa assortiment

Wepa HanddoekpapierFSC® mix-gecertificeerd

Handdoekpapier

Formaat tissue is scheurvast en sterk absorberend zoals normaal handdoekpapier. Het bijzondere productieproces waarborgt dat deze kwaliteit bij langer contact met water volledig oplost.

Bekijk in webshop

Wepa ToiletpapierEU-ecolabel gecertificeerd

Toiletpapier

De rollen zijn van 100% speciaal recyclingpapier, dat dankzij zijn exclusieve combinatie van grondstoffen extreem snel in water oplost. Sterk absorberend, hygiënisch en milieuvriendelijk zoals traditioneel recycling-toiletpapier.

Bel 0318-592930 voor een sample

Wepa TissuesFSC® mix-gecertificeerd

Tissues

Deze zijn zacht, scheurvast en veilig in het gebruik zoals een normale cosmeticatissue. Het speciale productieproces garandeert dat het papier volledig uiteenvalt bij langer contact met water.

Bel 0318-592930 voor een sample

Het assortiment  omvat momenteel papieren handdoeken met V-vouw (multifold) en Z-vouw (ZZ Vouw), toiletpapier en tissues. Bekijk de Nederlandstalige WEPA Liquify PDF voor het gehele assortiment.

Wepa Liquify ecolabel

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons diepe assortiment en een veelzijdigheid aan goede sanitair merken, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze accountmanagers? Maak dan eenvoudig een afspraak door te bellen naar +31 (0)318 59 29 30 op werkdagen (8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Inschrijven nieuwsbrief
Betalen op factuur