Singer Museum Laren


Een prachtig renovatie project. Van de totale renovatie en nieuwbouw kosten van 15 miljoen euro is maar liefst 11,5 miljoen euro betaald door de particuliere gemeenschap uit Laren en omgeving.

Door een nauwe samenwerking met CitroenAir BV als adviseur en leverancier voor de sanitair accessoires, realiseerden we een maatwerkoplossing van zeer hoog niveau met hoge kwaliteit producten en strakke afwerking.

Het Doel

Een ingrijpende renovatie van een pand uit 1956 doorvoeren, zodat het weer voorbereid is op de toekomst. Belangrijke voorwaarden aan de toe te passen materialen en producten zijn, dat deze aan de kwaliteitseisen van ‘morgen’ moeten voldoen op het gebied van design, duurzaamheid en hygiëne.

De uitdaging

De beschikbare kleine toiletten zijn ‘High Traffic Areas’ en moeten worden voorzien van accessoires met een zo groot mogelijke capaciteit, zonder dat deze verstorend werken op het design en uitstraling van deze ruimtes. Een belangrijk streven is om de service intervallen van de toiletruimtes, zoveel mogelijk te beperken.

Onze aanpak

CitroenAir heeft in samenwerking met de Duitse fabrikant Wagner Ewar gekozen om de “grote” opbouw multirolhouder te integreren in de wand en zo een maximaal haalbare ruimtelijke beleving te bereiken. Deze ruimtebesparende oplossing , gecombineerd met onze 670-vel ecolabel toiletrollen, leverde tot wel 70% meer capaciteit dan vergelijkbare systemen.

Betalen op factuur