Waterbesparend, hygiënisch, functioneel

IQ wastafelkraan - waterbespaarder is altijd een goede keuze. Dankzij de dubbele infraroodsensoren begint deze kraan pas te werken zodra hij wordt aangeraakt, waarbij de digitale micro-elektronica de watertoevoer onmiddellijk in gang zet, zodat er alleen water wordt getapt wanneer dat nodig is. Kies uit de Click-functietoetsen zonder extra functies of Click-plus met extra functies voor nog meer aantrekkingskracht. Modern design voor de hoogste eisen - de U28 is een hygiënische, waterbesparende oplossing voor elk urinoir, zowel in openbare gelegenheden als in sanitaire ruimtes van restaurants. Hij is robuust en vandaalbestendig en vormt een aanvulling op de succesvolle serie lino urinoirspoelkranen. Hij is verkrijgbaar in twee versies: op netvoeding of op batterijen.

Materiaal
Metaal
RVS
Kleuren
Hoogglans chroom
Afwerking
Geborsteld
Merk informatie

Over CONTI+

Aantrekkelijk design, functionele betrouwbaarheid en eenvoudige bediening en installatie zijn essentiële eisen. Het is dan ook geen wonder dat CONTI+ sanitaire oplossingen toonaangevend zijn in het segment van elektronische sanitaire armaturen en oplossingen.

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

CONTI+ Portfolio Douche- & wasruimte

Brochure

CONTI+ CNX Waterbeheersysteem

Brochure

CONTI+ Service App

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden