foto IQ wastafelkraan

CONTI+ iQ

foto IQ wastafelkraan

Waterbesparend, hygiënisch, functioneel

IQ wastafelkraan - waterbespaarder is altijd een goede keuze. Dankzij de dubbele infraroodsensoren begint deze kraan pas te werken zodra hij wordt aangeraakt, waarbij de digitale micro-elektronica de watertoevoer onmiddellijk in gang zet, zodat er alleen water wordt getapt wanneer dat nodig is. Kies uit de Click-functietoetsen zonder extra functies of Click-plus met extra functies voor nog meer aantrekkingskracht.

Modern design voor de hoogste eisen

De U28 is een hygiënische, waterbesparende oplossing voor elk urinoir, zowel in openbare gelegenheden als in sanitaire ruimtes van restaurants. Hij is robuust en vandaalbestendig en vormt een aanvulling op de succesvolle serie lino urinoirspoelkranen. Hij is verkrijgbaar in twee versies: op netvoeding of op batterijen.

Materiaal
Metaal
RVS
Kleuren
Hoogglans chroom
Afwerking
Geborsteld

Veelgestelde vragen

Waar kan ik deze producten vinden in de webshop van CitroenAir?

Hier kunt onze producten vinden in onze webshop.

Webshop merken

Waar kan ik de technische tekeningen van de producten vinden?

Deze kunt u vinden bij de producten op onze webshop onder Documenten.  Mocht u document er niet bij staan neem dan contact op met klantenservice via orderdesk@citroenair.eu  

Ik heb producten nodig voor een project. Kunnen jullie hierin adviseren?

Ja. CitroenAir is gespecialiseerd in deze advisering. Wilt u  graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

Afspraak maken

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

CONTI+ Portfolio Douche- & wasruimte

Brochure

CONTI+ CNX Waterbeheersysteem

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

Merk informatie

Over CONTI+

Conti+ is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige sanitaire producten en systemen. Het bedrijf werd... Meer lezen »

Bekijk meer inspirerende collecties