MerkenCONTI+

CONTI+ CONPRIMUS

foto conti+ conprimus douchepaneel

CONTI+ CONPRIMUS Intelligente elektronica met toegevoegde waarde

Het CONPRIMUS douchepaneel combineert op perfecte wijze technologie, veiligheid, hygiëne en design – voor een uitzonderlijke nieuwe standaard van sanitaire spoeling. Dit nieuwe systeem kan bogen op een intelligent gepatenteerd design en vele innovatieve functies. Zo is bijvoorbeeld de elektronisch gestuurde “Thermostat-E” mengkraan precies op dezelfde hoogte geplaatst als de douchekop, waardoor de anders vaak optredende stilstaande waterkolom bijna geheel wordt voorkomen.

foto conti+ conprimus douchepaneel

De leidingen voor warm en koud water worden afzonderlijk gespoeld. Hierdoor wordt microbiologische verontreiniging van het douchewater bijna volledig uitgesloten. De optionele besturing via de Service-APP of de integratie in het CNX-watermanagementsysteem maakt een elektronische uitschakeling bij uitval van de koudwatertoevoer (bescherming tegen kalkaanslag) mogelijk, evenals een efficiënte warmwaterspoeling of thermische desinfectie - zonder extra hydraulische componenten. Het douche-element is ook uiterst eenvoudig te onderhouden. Alle hydraulische en werkende onderdelen bevinden zich op het achterpaneel, achter een roestvrijstalen afdekking die gemakkelijk te verwijderen is. Met een diepte van slechts 40 mm en een geavanceerd design is deze afdekking veel slanker dan die van vergelijkbare producten - ideaal voor alle behoeften in doucheruimtes.

foto conti+ conprimus douchepaneel
foto conti+ conprimus douchepaneel
Materiaal
RVS
Afwerking
Geborsteld

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

CONTI+ CONPRIMUS Douchepanelen EN

Brochure

CONTI+ Service App EN

Brochure

CONTI+ Brandbook EN

Video's bij deze collectie

CONTI+ Hygiene Solutions

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

Merk informatie

Over CONTI+

Conti+ is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige sanitaire producten en systemen. Het bedrijf werd... Meer lezen »

Bekijk meer inspirerende collecties