MerkenCONTI+

CONTI+ CONPRIMUS

foto conti+ conprimus douchepaneel

CONTI+ CONPRIMUS Intelligente elektronica met toegevoegde waarde

Het CONPRIMUS douchepaneel combineert op perfecte wijze technologie, veiligheid, hygiëne en design – voor een uitzonderlijke nieuwe standaard van sanitaire spoeling. Dit nieuwe systeem kan bogen op een intelligent gepatenteerd design en vele innovatieve functies. Zo is bijvoorbeeld de elektronisch gestuurde “Thermostat-E” mengkraan precies op dezelfde hoogte geplaatst als de douchekop, waardoor de anders vaak optredende stilstaande waterkolom bijna geheel wordt voorkomen.

foto conti+ conprimus douchepaneel

Uitzonderlijk ontwerp, koudwaterspoeling

De leidingen voor warm en koud water worden afzonderlijk gespoeld. Hierdoor wordt microbiologische verontreiniging van het douchewater bijna volledig uitgesloten. De optionele besturing via de Service-APP of de integratie in het CNX-watermanagementsysteem maakt een elektronische uitschakeling bij uitval van de koudwatertoevoer (bescherming tegen kalkaanslag) mogelijk, evenals een efficiënte warmwaterspoeling of thermische desinfectie - zonder extra hydraulische componenten. Het douche-element is ook uiterst eenvoudig te onderhouden. Alle hydraulische en werkende onderdelen bevinden zich op het achterpaneel, achter een roestvrijstalen afdekking die gemakkelijk te verwijderen is.

foto conti+ conprimus douchepaneel
Conti conprimus badkamer

Slechts 40 mm diep, roestvrij staal of RAL-kleur

Met een diepte van slechts 40 mm en een geavanceerd ontwerp is deze afdekking veel slanker dan vergelijkbare producten van roestvrij staal of in jouw RAL-kleur – ideaal voor alle douchecabines.

Materiaal
RVS
Afwerking
Geborsteld Poedercoating

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Conti+ Thermostaat-E Douche en wasruimte de volgende generatie

Brochure

CONTI+ Douchesysteem Conprimus

Brochure

CONTI+ Portfolio Douche- & wasruimte

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

Merk informatie

Over CONTI+

Conti+ is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige sanitaire producten en systemen. Het bedrijf werd... Meer lezen »

Bekijk meer inspirerende collecties