Merkend line

d line barrier-free

Een barrièrevrije omgeving

De stap van d line op het gebied van barrièrevrij  leven gaat over mensen in staat stellen. En zoals bij veel van de producten die d line ontwerpt, begon de sprong naar dit belangrijke nieuwe gebied met een behoefte. Het assortiment dient zowel de gehandicapten en helpt ouderen in hun huis te blijven op een discrete en ingetogen manier.

Design en functionaliteit gecombineerd

Net als andere d line-categorieën zijn de barrièrevrije producten een combinatie van esthetiek en functionaliteit. Uitgebreide gebruikerstests hebben aangetoond dat er in deze categorie een grote behoefte is aan producten die er goed uitzien, dus heeft d line ze gecreëerd met kenmerken zoals gebruiksvriendelijke bediening; verschillende kleuropties voor een gemakkelijke detectie door slechtzienden; en warmte om aan te raken om pijn voor artritispatiënten te voorkomen. Begonnen met een hendel voor drempelvrij, heeft d line sindsdien opklapbare zitjes en zowel een statische als opklapbare grijpstang ontwikkeld.

Materiaal
RVS
Kleuren
Koper
Messing
Charcoal
Gunmetal
Wit
Zwart
RAL 7047 Telegrey
RAL 7037 Dusty Grey
Afwerking
Geborsteld Gepolijst PVD-coating

Veelgestelde vragen

Ik heb producten nodig voor een project. Kunnen jullie hierin adviseren?

Ja. CitroenAir is gespecialiseerd in deze advisering. Wilt u  graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

Afspraak maken

Kan CitroenAir de installatie van dit product uitvoeren?

Ja. Neem contact op met onze experts als u vragen hebt over installatieservices.

Contact

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

dline colours and finishes

Brochure

d line curated collections EN

Video's bij deze collectie

d line verfijnd en geherdefinieerd - Productie

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

d line Qtoo sensorkranen
Merk informatie

Over d line

d line is een toonaangevend Deens designmerk dat duurzame architecturale hardware, sanitair en oplossingen voor drempelvrij wonen ontwerpt en met de hand vervaardigt.

Bekijk meer inspirerende collecties