Merkend line

d line door & window

Eenvoudig en functioneel ontwerp

Bij het betreden van een ruimte is de deurkruk het eerste voorwerp dat u aanraakt. Het uiterlijk van het product moet de gedachte om het aan te raken aantrekkelijk maken – zonder zoveel aandacht te trekken dat het product na een maand of twee het oog van de gebruiker begint te vervelen. Daarom zijn de d line deurkrukken, handgrepen enz. allemaal ontwikkeld in een constante evenwichtsoefening tussen de impact van drie verschillende gevoelens, namelijk aanzicht, geluid en aanraking. Hoe dan ook blijft het een eenvoudig en functioneel ontwerp, maar de minimalistische buitenkant verbergt de geavanceerde technologie die de sterkte en duurzaamheid van het beslag voor vele jaren garandeert.

Volledige reeks van hardware

De producten uit de d line ́s beslagserie kunnen op alle gebieden worden gebruikt en zijn zeer geschikt voor gebieden met veel verkeer zoals commerciële of overheidsgebouwen vanwege het kogellagermechanisme in alle d line hefbomen en de kracht van het gevarieerde assortiment van producten die erbij horen. De d line beslagserie is een compleet assortiment beslagproducten van hefbomen, achterplaten, trekkrukken, raamkrukken en deurstops. Kracht, duurzaamheid en functionaliteit spelen een integrale rol in de productontwikkeling en in de algemene vorm en het karakter van de producten.

Materiaal
RVS
Kleuren
Koper
Messing
Charcoal
Gunmetal
Wit
Zwart
RAL 7047 Telegrey
RAL 7037 Dusty Grey
Afwerking
Geborsteld Gepolijst PVD-coating

Veelgestelde vragen

Ik heb producten nodig voor een project. Kunnen jullie hierin adviseren?

Ja. CitroenAir is gespecialiseerd in deze advisering. Wilt u  graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

Afspraak maken

Kan CitroenAir de installatie van dit product uitvoeren?

Ja. Neem contact op met onze experts als u vragen hebt over installatieservices.

Contact

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

dline hardware catalogue

Brochure

d line curated collections EN

Video's bij deze collectie

dline professionele installatie
d line verfijnd en geherdefinieerd - Productie

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

d line Qtoo sensorkranen
Merk informatie

Over d line

d line is een toonaangevend Deens designmerk dat duurzame architecturale hardware, sanitair en oplossingen voor drempelvrij wonen ontwerpt en met de hand vervaardigt.