MerkenBobrick

Bobrick Fino Collection

Bobrick Fino Collection Vernieuwde elegantie

Bobrick heeft de Fino Collectie gecreëerd, een verheven design lijn van accessoires. Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal met satijnen afwerking, naadloze constructie, goed gedefinieerde randen en verborgen hardware. Fino biedt de perfecte balans tussen functie en design gevoeligheid.

Gecoördineerd ontwerp en functionaliteit

De Fino Collectie handdroger, handdoekdispenser en afvalbak hebben allemaal dezelfde breedte voor een gecoördineerd ontwerp. De kubistische eenvoud voegt een nieuw niveau van verfijning toe aan elk toilet. ADA/DDA-conforme handgrepen vervaardigd uit 14 gauge (2mm) roestvrij staal van hoge kwaliteit, machinaal bewerkte flenzen en verborgen bevestigingen, bieden veiligheid, schoonheid en een tijdloos designstatement. Alle Fino accessoires worden standaard geleverd in roestvrij staal met satijnen afwerking. Wij bieden ook 4 PVD afwerkingen (messing, koper, brons en zwart) en een verscheidenheid van gepoedercoate opties om uit te kiezen. PVD afwerkingen vereisen een minimale hoeveelheid van 30 stuks per item per kleur voor een bestelling.

Materiaal
RVS
Kleuren
Brons
Koper
Messing
Zwart
RAL naar keuze
Afwerking
Geborsteld PVD-coating

Veelgestelde vragen

Ik heb producten nodig voor een project. Kunnen jullie hierin adviseren?

Ja. CitroenAir is gespecialiseerd in deze advisering. Wilt u  graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

Afspraak maken

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Bobrick Fino Collection

Brochure

Bobrick Internationale catalogus EN

Video's bij deze collectie

Bobrick Fino Collection

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

Merk informatie

Over Bobrick

De lijn sanitaire accessoires van Bobrick is een verrijking. Een complete lijn, van alle denkbare dispensers tot grepen en afvalbakken. Eindelijk een design dat níet in elk gebouw staat. De zorg die u aan de esthetische details van gebouwen besteedt, ziet u terug in de sanitaire ruimte. Dat is een kwestie van architectuur. Het typeert […]

Bekijk meer inspirerende collecties