MerkenFranke

Franke RODAN

Ongelooflijk duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en gebouwd om lang mee te gaan

Het tijdloze design van de roestvrijstalen RODAN accessoires met hun hoekige zijprofielen is geschikt voor de subtiele inrichting van drukbezochte was- en toiletruimtes. Deze accessoires voor op- of inbouwmontage bieden ontwerpers en exploitanten de mogelijkheid om sanitaire ruimtes prijsbewust en flexibel in te richten.

Roestvrijstalen basis

Het gebruik van roestvrij staal als basismateriaal voor uitrustingen in openbare en semi-openbare sanitaire ruimtes is bij Franke niet zonder reden de standaard. Dit edele materiaal verenigt stijlvolle esthetiek met functionaliteit en duurzaamheid. Het laat zich perfect combineren en harmonisch aanvullen met materialen als glas en keramiek. Dankzij de materiaaleigenschappen kan roestvrij staal het licht en de kleuren van zijn omgeving absorberen en weerspiegelen. Roestvrijstalen producten laten zich probleemloos in vrijwel elke ruimte integreren en brengen daarbij accenten aan.

Materiaal
RVS
Afwerking
Geborsteld
Merk informatie

Over Franke

Franke Water Systems biedt innovatieve en intelligente oplossingen en een one-stop-shop voor hun partners. Ze zijn een van ’s werelds meest toonaangevende sanitair specialisten en bijzonder trots dat 90% van de producten in eigen fabriek wordt gemaakt. Ze investeren hierbij continu in onderzoek en ontwikkeling en kunnen zo voortdurend hun competenties verbeteren en uitbreiden. De […]

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Franke Roestvrijstalen accessoires RODAN en STRATOS

Brochure

Franke Sanitairtechniek Franke Water Systems

Brochure

Franke Sanitary Technology

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden