MerkenFranke

Franke ANIMA

Duurzame en robuuste oplossingen

Wastafels en drinkfonteinen van de reeks Franke ANIMA zijn bijzonder geschikt voor plaatsen waar ze worden blootgesteld aan grote belasting en veelvuldig gebruik. Dit is vooral het geval in publieke en commerciële sanitaire ruimtes.

Franke drinkfonteinen voor elke gelegenheid

Drinkfonteinen zijn vaak te vinden in vrijetijdsvoorzieningen, kantoren, scholen en andere commerciële gebouwen. Het assortiment van Franke Sissons biedt een optie die geschikt is voor elke toepassing; hangend aan de muur of staand op de vloer, met of zonder flesvuller, onze nieuwe ronde drinkfontein met waterfilter en ook gekoelde opties; die een onbeperkte hoeveelheid vers gekoeld water leveren. Vervaardigd uit roestvrij staal, is deze serie zowel duurzaam als gemakkelijk te installeren.

Materiaal
RVS
Afwerking
Geborsteld
Merk informatie

Over Franke

Franke Water Systems biedt innovatieve en intelligente oplossingen en een one-stop-shop voor hun partners. Ze zijn een van ’s werelds meest toonaangevende sanitair specialisten en bijzonder trots dat 90% van de producten in eigen fabriek wordt gemaakt. Ze investeren hierbij continu in onderzoek en ontwikkeling en kunnen zo voortdurend hun competenties verbeteren en uitbreiden. De […]

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Franke Sanitairtechniek Franke Water Systems

Brochure

Franke Sanitaire uitrustingen in de industrie

Brochure

Franke Water Systems 2022

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden