MerkenFranke

Franke CAMPUS

Robuustheid en de fraaie uitstraling

Openbare toiletruimten bij tankstations en wegrestaurants, stations en sportstadions moeten een hoog niveau van bescherming tegen vandalisme bieden. Franke CAMPUS toiletten en urinoirs voldoen aan deze eisen. Producten van roestvrij staal worden gekenmerkt door hun robuustheid en de fraaie uitstraling.

Duurzame en eenvoudig te reinigen oppervlakken ondersteunt de schone uitstraling van toiletvoorzieningen

Sanitaire producten in openbare toiletvoorzieningen moeten bestand zijn tegen de zwaarste belastingen. Een extreem hoge gebruiksfrequentie in combinatie met steeds wisselende gebruikers zorgt hier voor bijzondere uitdagingen. Een lichte en vriendelijke inrichting in combinatie met duurzame en eenvoudig te reinigen oppervlakken ondersteunt de schone uitstraling van toiletvoorzieningen. Bij de sanitaire objecten worden urinoirs en toiletten van gemakkelijk te reinigen, robuust roestvrij staal aanbevolen.

Materiaal
RVS
Afwerking
Geborsteld
Merk informatie

Over Franke

Franke Water Systems biedt innovatieve en intelligente oplossingen en een one-stop-shop voor hun partners. Ze zijn een van ’s werelds meest toonaangevende sanitair specialisten en bijzonder trots dat 90% van de producten in eigen fabriek wordt gemaakt. Ze investeren hierbij continu in onderzoek en ontwikkeling en kunnen zo voortdurend hun competenties verbeteren en uitbreiden. De […]

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Franke Sanitairtechniek Franke Water Systems

Brochure

Franke Water Systems 2022

Brochure

Franke Inrichting van campings en jachthavens

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden