MerkenFranke

Franke EXOS

Een nieuwe kijk op sanitair

Met de systeemlijn EXOS plaatst Franke nieuwe accenten in de sanitaire ruimte: een duidelijke vormentaal, modulaire producten en de combinatie van hoogwaardige materialen zoals glas en roestvrij staal in op- en inbouwoplossingen die zich perfect aan iedere architectuurstijl aanpassen. De systeemlijn EXOS. wordt aangevuld met bijpassende wastafels en kranen voor wassen en spoelen.

Met EXOS brengt Franke nieuwe accenten aan in de toiletruimte

Geheel op elkaar afgestemde wastafels en accessoires zijn kenmerkend voor de nieuwe systeemlijn EXOS. van Franke Water Systems. Afhankelijk van de ruimte die ter beschikking staat en het kleurconcept kunt u een keuze maken uit verschillende fronten voor zeepdispensers, handdoekautomaten en afvalemmers. Ook het aanbod aan wastafels is zeer divers. Toiletruimten in semi-openbare en openbare toepassingsgebieden, zoals hotels, restaurants, kantoren of recepties, worden vaak uitgerust met een groot aantal onderdelen van verschillende herkomst. Met EXOS. lanceert Franke Water Systems een productlijn met volledig op elkaar afgestemde wastafels en accessoires. De lijn onderscheidt zich door zijn heldere vormen, het uniforme design en een klassiek en tijdloos elegant uiterlijk. De lijn is modulair ontworpen en kan worden uitgebreid. De hoogwaardige componenten zijn duurzaam en eenvoudig te reinigen. Het EXOS.-programma heeft veel varianten, zowel voor nieuwe constructies als voor moderniseringsprojecten. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en het kleurconcept maken de systeemcomponenten in de productlijn veel individuele oplossingen mogelijk.

Materiaal
RVS
Veiligheidsglas
Kleuren
Wit
Zwart
Afwerking
Inox Plus
Merk informatie

Over Franke

Franke Water Systems biedt innovatieve en intelligente oplossingen en een one-stop-shop voor hun partners. Ze zijn een van ’s werelds meest toonaangevende sanitair specialisten en bijzonder trots dat 90% van de producten in eigen fabriek wordt gemaakt. Ze investeren hierbij continu in onderzoek en ontwikkeling en kunnen zo voortdurend hun competenties verbeteren en uitbreiden. De […]

Video's bij deze collectie

Franke EXOS Water Systemen

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Franke EXOS. accessoires en wastafels

Brochure

Franke Sanitary Technology

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden