MerkenFranke

Franke MEDIUS

Accessoires vullen iedere badkamer op een zinvolle manier aan. Het assortiment accessoires van Franke van hoogglans gepolijst roestvrij staal geeft een perfect afgestemde badkamer de finishing touch. Elk van de drie productlijnen is met verschillende stijlen als voorbeeld vormgegeven. De klassieke lijnen van de MEDIUS-serie, de minimalistische FIRMUS-producten en de markant gevormde CUBUS-accessoires ondersteunen verschillende wensen qua inrichting en kunnen in vrijwel ieder designconcept worden geïntegreerd.

MEDIUS

De accessoire-lijn Medius heeft een klassieke belijning en is moeiteloos in te passen in verschillende stijlen.

Materiaal
RVS
Afwerking
Gepolijst
Merk informatie

Over Franke

Franke Water Systems biedt innovatieve en intelligente oplossingen en een one-stop-shop voor hun partners. Ze zijn een van ’s werelds meest toonaangevende sanitair specialisten en bijzonder trots dat 90% van de producten in eigen fabriek wordt gemaakt. Ze investeren hierbij continu in onderzoek en ontwikkeling en kunnen zo voortdurend hun competenties verbeteren en uitbreiden. De […]

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Franke Accessoires voor hotels en woonhuizen

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

Bekijk meer inspirerende collecties