MerkenFranke

Franke PLANOX

Productie met innovatieve technologie

De RVS wasgoten uit de Franke Planox-lijn zijn volledig nieuw ontwikkeld. Ze zijn ontworpen met het oog op locaties waar hygiënische omstandigheden gepaard moeten gaan met robuustheid.

Reinheid en maximale hygiëne zijn standaardvereisten in alle natte installaties en productie-installaties; vooral bij de verwerking van levensmiddelen, binnen de farmaceutische industrie en in de gezondheidszorg is dit absolute noodzaak.

De nieuwe PLANOX-lijn van Franke biedt functionele, eenvoudig te reinigen en gebruikersvriendelijke wasgoten die nieuwe, nog hogere maatstaven zetten in situaties waarbij hoge vereisten aan de hygiëne worden gesteld.

De PLANOX wasgoten zijn van binnenuit naadloos gelast met behulp van een innovatief robotlaserproces, waardoor ze zeer resistent zijn tegen vuil en bacterievorming. Dit lasproces zorgt voor strakke en uniforme lasnaden.

Handige hand- en lichaamsreiniging

Fysieke belasting maakt nog steeds deel uit van het dagelijks werk van veel werknemers in de industrie en de handel. Na afloop is een handige hand- en lichaamsreiniging een welkome verfrissing voor onderweg naar huis. Hier zijn flexibele, veilige en tegelijk vriendelijke sanitaire oplossingen nodig. Functionaliteit, water- en energiebesparende producten, lage onderhouds- en verzorgingsvereisten, alsook netheid en goede reinigende eigenschappen zijn belangrijke beslissingscriteria.

Merk informatie

Over Franke

Franke Water Systems biedt innovatieve en intelligente oplossingen en een one-stop-shop voor hun partners. Ze zijn een van ’s werelds meest toonaangevende sanitair specialisten en bijzonder trots dat 90% van de producten in eigen fabriek wordt gemaakt. Ze investeren hierbij continu in onderzoek en ontwikkeling en kunnen zo voortdurend hun competenties verbeteren en uitbreiden. De […]

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Franke PLANOX wasgoten

Brochure

Franke Voller Einsatz in der Industrie

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden