MerkenFranke

Franke SIRIUS

Industriële hygiëne met Franke SIRIUS

De productlijn Franke SIRIUS bestaat uit verschillende multifunctionele bekkens die geschikt zijn voor industriële en ambachtelijke bedrijven, laboratoria, retail en de voedingsmiddelenindustrie.

Of het nu gaat om handen wassen, spoelen of het vullen van schalen, potten en ander keukengerei – permanente hygiëne voor werknemers en hun werkapparatuur maakt gewoon deel uit van de dagelijkse omgang met levensmiddelen.Functionaliteit, materiaalkeuze en reinigingsgemak zijn van centraal belang voor apparatuur in de voedselverwerkende industrie voor de constant hoge kwaliteit van het geproduceerde voedsel.

De SIRIUS spoelbakken zijn van binnenuit naadloos gelast met behulp van een innovatief robotlasproces, waardoor ze zeer goed bestand zijn tegen vuil en bacterievorming. Dit lasprocédé levert gladde en gelijkmatige lasnaden op.

Eindeloze mogelijkheden

Er is een breed scala van uitrustingen beschikbaar, variërend van wasbakken, multifunctionele en werkkamerwasbakken en slibvangputten, tot systemen voor het reinigen van schoenen en laarzen. De sanitaire uitrusting is gemaakt van roestvrij staal of met hars gebonden mineraal graniet; de robuustheid en het gladde, poriënvrije oppervlak maken het zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het assortiment wordt aangevuld met multifunctionele spoelbakken van met glasvezel versterkte kunststof.

Materiaal
Composiet
RVS
Kleuren
Wit
Grijs
Afwerking
Geborsteld
Merk informatie

Over Franke

Franke Water Systems biedt innovatieve en intelligente oplossingen en een one-stop-shop voor hun partners. Ze zijn een van ’s werelds meest toonaangevende sanitair specialisten en bijzonder trots dat 90% van de producten in eigen fabriek wordt gemaakt. Ze investeren hierbij continu in onderzoek en ontwikkeling en kunnen zo voortdurend hun competenties verbeteren en uitbreiden. De […]

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Franke SIRIUS wastroggen en uitgietbakken

Brochure

Franke Voller Einsatz in der Industrie

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden