MerkenFranke

Franke STRATOS

Kenmerkend gebogen ontwerp, hygiënisch en vandalismebestendig

Met STRATOS-accessoires blijft de sanitaire ruimte langer schoon, omdat het frontoppervlak van deze producten is veredeld met de beproefde InoxPlus-technologie. Daarbij vertanden nanodeeltjes zich met de moleculen van het metalen oppervlak en kruipen ze dicht tegen de microscopisch kleine oneffenheden aan. De daaruit ontstane zeer fijne structuur maakt vingerafdrukken vrijwel onzichtbaar. De serie omvat producten voor op- en inbouwmontage.

Roestvrij staal met InoxPlus veredeling

Met de oppervlakteveredeling InoxPlus van Franke is het perfect gelukt om het toch al eenvoudig te reinigen roestvrij staal nog eens te optimaliseren. Daarmee behoren vingerafdrukken nu tot het verleden. Het betreft een technologie waarbij nanodeeltjes zich aan de moleculen van het metaaloppervlak hechten en zo microscopisch kleine oneffenheden glad maken. Het resultaat: in de diepte veredelde, eenvoudig te reinigen oppervlakken die vingerafdrukken weren.

Materiaal
RVS
Afwerking
Inox Plus
Merk informatie

Over Franke

Franke Water Systems biedt innovatieve en intelligente oplossingen en een one-stop-shop voor hun partners. Ze zijn een van ’s werelds meest toonaangevende sanitair specialisten en bijzonder trots dat 90% van de producten in eigen fabriek wordt gemaakt. Ze investeren hierbij continu in onderzoek en ontwikkeling en kunnen zo voortdurend hun competenties verbeteren en uitbreiden. De […]

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Franke Roestvrijstalen accessoires RODAN en STRATOS

Brochure

Franke Sanitairtechniek Franke Water Systems

Brochure

Franke Sanitary Technology

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden