MerkenFranke

Franke VARIUS

Een ruim assortiment aan aanpasbare wastafels

Als centraal onderdeel van de wasruimte vraagt de wastafel om modern, tijdloos design, aanpasbaarheid aan de ruimtelijke omstandigheden, vrijheid in uitvoering, functionaliteit, duurzaamheid en combinatiemogelijkheden met andere producten. De VARIUS-lijn beantwoordt aan deze vraag en biedt architecten en ontwerpers bovendien eindeloze mogelijkheden de producten op een unieke manier in de wasruimte te integreren – het summum van aanpasbaarheid.

Flexibiliteit op maat

Het VARIUS wastafelprogramma omvat op maat gemaakte sanitair oplossingen voor de industriële bouw. In het filigrane wastafelblad kunnen diverse waskommen (VARIUSsign) naadloos naast elkaar worden gezet. Bovendien bieden talloze opties een bijna onbegrensde flexibiliteit. Naast de enorme variabiliteit bevatten VARIUS-wastafels alle materiaalvoordelen van het kunstharsgebonden minerale materiaal MIRANIT.

Materiaal
Composiet
Kleuren
Wit
Merk informatie

Over Franke

Franke Water Systems biedt innovatieve en intelligente oplossingen en een one-stop-shop voor hun partners. Ze zijn een van ’s werelds meest toonaangevende sanitair specialisten en bijzonder trots dat 90% van de producten in eigen fabriek wordt gemaakt. Ze investeren hierbij continu in onderzoek en ontwikkeling en kunnen zo voortdurend hun competenties verbeteren en uitbreiden. De […]

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Franke Elegante oplossingen van mineraal graniet

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden