MerkenGeesa

Geesa Thessa

Kwaliteit & Sierlijkheid

Bijna gewichtloos ogen de accessoires in deze collectie. De ontwerper heeft hiermee een nieuwe invulling gegeven aan de begrippen rank en slank. Oók omdat je in Thessa geen enkel overbodig detail zult vinden. Hoge (design) kwaliteit, vriendelijk geprijsd.

No-nonsense design en kwaliteit

De ranke vormtaal maakt deze serie toepasbaar in diverse interieurs. De collectie staat voor basic, no-nonsense design en kwaliteit in een vriendelijk prijssegment. Thessa is sober en sierlijk tegelijk en is makkelijk te monteren en te onderhouden.

Materiaal
Metaal
Kleuren
Hoogglans chroom
Merk informatie

Over Geesa

Het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van badkameraccessoires is wat Geesa al meer dan 135 jaar met passie en toewijding doet. Geesa is specialist in hoogwaardige badkameraccessoires met een doordacht design en oog voor detail. Geesa biedt maximale ondersteuning aan architecten, ontwerpers, klanten en (eind)gebruikers bij het ontwerpen en realiseren van badkamerinterieurs, in vormgeving en […]

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Geesa Thessa

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden